E-tjänster

Förhandsifylld skattedeklaration

Majoriteten av kunderna får sin förhandsifyllda skattedeklaration i april. Kontrollera och gör ändringarna vid behov i MinSkatt

Fastighetsskatt

Kontrollera uppgifterna och gör behövliga ändringar senast 25.4.2019. Om du inte behöver korrigera något ska du tidsinställa betalningen i nätbanken eller beställa en e-faktura.

Resekostnader

Du kan i beskattningen dra av resekostnader som anknyter till arbetet. Deklarera resekostnaderna för 2018 nu. Deklarera senast på den utsatta dag som finns i din förhandsifyllda skattedeklaration.

Hushållsavdrag

Du kan få hushållsavdrag för hushållsarbete som du låter utföra i ditt hem eller i din fritidsbostad.

Viktiga datum

25.4. E-tjänsten Fastighetsuppgifter på nätet är öppen för sista dagen idag.

7.5. Komplettera din skattedeklaration senast på den utsatta dagen. Det finns tre utsatta datum. Den utsatta dagen för dig ser du i MinSkatt och i din skattedeklaration.

14.5. Komplettera din skattedeklaration senast på den utsatta dagen. Det finns tre utsatta datum. Den utsatta dagen för dig ser du i MinSkatt och i din skattedeklaration.

21.5. Komplettera din skattedeklaration senast på den utsatta dagen. Det finns tre utsatta datum. Den utsatta dagen för dig ser du i MinSkatt och i din skattedeklaration.