Asioi yrityksen puolesta (suuri määrä valtuuksia)

Yritykset ja organisaatiot (suuri määrä valtuuksia)

Jos sinulle on myönnetty suuri määrä (tuhansia) valtuuksia, voit valita asiointiroolin Asioi yrityksen puolesta (suuri määrä valtuuksia). Tällöin tulorekisteri hakee kaikkien sinulle myönnettyjen valtuuksien sijasta vain valitsemasi yrityksen valtuuden.

Jos sinulla ei ole valtuuksia asioida valitsemasi organisaation puolesta, palvelu ilmoittaa, ettei haulla löytynyt valtuuksia. Tarkista tällöin sinulle myönnettyjen valtuuksien voimassaolo palvelusta Suomi.fi-valtuudet. Varmista myös, että olet kirjoittanut Y-tunnuksen oikein.

Hakusivulla näet vain yhden yrityksen, mutta et yritysten listausta. Jos sinulla on vain muutamia valtuuksia, valitse etusivulla ylin asiointirooli "Asioi yrityksen tai organisaation puolesta", niin näet kaikki yritykset ja valtuudet kerralla.

Hae yritystä Y-tunnuksella. Tulorekisteri tarkistaa valtuutesi asioida kyseisen yrityksen puolesta Suomi.fi-palvelusta. Tulorekisterissä voi asioida yrityksen puolesta valtuuksilla Palkkatietojen ilmoittaminen, Palkkatietojen katselu, Etuustietojen katselu, Etuustietojen ilmoittaminen sekä Tulotietoihin liittyvien loki-, rajapinta- ja ilmoitustietojen käsittely.

Lue lisää valtuuksista

Sivu on viimeksi päivitetty 27.11.2020