Yhteystiedot

Yleisneuvontaa chatissa

Chat-palvelussa annetaan tulorekisterin yleisneuvontaa. Älä lähetä chat-palvelussa mitään henkilö- tai organisaatiokohtaisia tietoja.

Pääset liittymään chattiin tulorekisteri.fi-verkkosivuston oikeasta alalaidasta, "Kysy tulorekisteristä" -painikkeesta. Jos "Kysy tulorekisteristä" -painiketta ei näy, kaikki asiakaspalvelijat ovat varattuina. Odota hetki.

Chat on auki arkisin klo 9–16.15, heinäkuussa klo 9–15.

Palvelukuvaus: Tulorekisterin chat

Tulorekisterin chatissa

  • saat vastauksen kysymykseesi ilman puhelukustannuksia
  • voit käydä kahdenvälistä keskustelua kirjallisesti virkailijan kanssa suojatussa yhteydessä
  • voit käyttää palvelua tietokoneella, tabletilla ja mobiililaitteilla
  • voit asioida nimellä tai nimimerkillä, palveluun ei tunnistauduta.

Chat-ikkuna on näkyvissä vain niitä aiheita käsittelevillä tulorekisteri.fi-sivuilla, joista annamme ohjausta. Tietosuojasyistä emme voi antaa tunnistautumista vaativaa henkilökohtaista neuvontaa.

Palvelulupaus

Palvelemme arkisin klo 9.00–16.15. Vastaamme noin kahden minuutin kuluessa. Voit asioida suomeksi tai englanniksi. Vastauksemme perustuu vain niihin tietoihin, jotka olet esittänyt chat-keskustelussa. Jos hyödynnät vastausta myöhemmin, huomaathan, että vastaus perustuu vastaamisajan lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön.

Palvelunumero

Tulorekisterin palvelunumero 029 497 550

Puhelinpalvelussa asiakkaan on mahdollista saada ohjausta henkilö- tai organisaatiokohtaisesti.

Tulorekisterin asiakaspalvelussa vastataan kysymyksiin, jotka liittyvät tietojen ilmoittamiseen ja korjaamiseen, tulorekisterin sähköiseen asiointipalveluun ja tekniseen rajapintaan sekä valtuuksiin ja varmenteisiin.

Palvelunumero on auki arkisin klo 9–16.15, heinäkuussa klo 9–15.

Puhelujen hinnat

Kun soitat tulorekisterin 0294-alkuiseen numeroon matkapuhelimesta, puhelun hinta on matkapuhelinmaksu (mpm.) Kun soitat kiinteästä verkosta, puhelun hinta on paikallisverkkomaksu (pvm.) Ulkomailta soitettaessa hinnan määrittelee paikallinen puhelinoperaattori.

Maksut määräytyvät soittajan operaattorin hinnaston mukaan. Jos käytät puhepakettia, sinun kannattaa tarkistaa operaattoriltasi, sisältyvätkö 029-alkuiset puhelut siihen.

Operaattorin veloitus alkaa siitä, kun yhteys aukeaa, eli maksat myös jonotusajasta operaattorille. Pitkän jonottamisen sijasta suosittelemme, että soitat jonkin ajan kuluttua uudelleen.

Ulkomailta soittaminen

Jos soitat ulkomailta, valitse ensin +358 ja sen jälkeen haluamasi palvelunumero ilman etunollaa. Esim. +358 29 497 550. 

Tulorekisterin tiedon käyttäjien yhteystiedot

Tulorekisterin tiedon käyttäjät neuvovat työnantajavelvoitteisiin ja maksuihin liittyvissä asioissa sekä tiedon käyttäjien oman lainsäädännön tulkintaan liittyvissä kysymyksissä.

Tulorekisterin tiedon käyttäjien yhteystiedot

Anna palautetta tulorekisteristä

Risuja tai ruusuja? Jätä palautteesi palautelomakkeella. Huomioi, että lomakkeella hoidetaan vain asiointipalautteita.

Anna palautetta tulorekisteristä

Sivu on viimeksi päivitetty 17.11.2021