Verohallinnon nimissä on lähetetty huijausviestejä. Lue lisää huijauksista

Verohallinnon palvelut tilitoimistoille

API-rajapinnat veroasioiden hoitamiseen

Ohjelmistorajapinta (API) on ohjelmistojen välille rakennettu väylä, jota pitkin tietoa voi siirtää asiakkaan ohjelmistosta Verohallinnolle tai päinvastoin. Kun ohjelmisto on suoraan yhteydessä Verohallintoon rajapinnan kautta, ilmoittajan ei tarvitse erikseen kirjautua esimerkiksi OmaVeroon, tehdä ilmoitusta ja lähettää sitä.

Rajapintojen avulla voidaan myös hyödyntää tietoja toisinpäin: esimerkiksi palkan maksaja voi tarkistaa työntekijän voimassa olevan veroprosentin käytössään olevan ohjelmiston kautta.

Lue lisää rajapinnoista

Uutiskirjeet yrityksille ja tilitoimistolle

Julkaisemme uutiskirjeitä parin viikon välein. Uutiskirjeistä saat tietoa ajankohtaisista veroasioista, tulevista muutoksista sekä esimerkiksi vinkkejä OmaVeron käyttöön.

Tilaa uutiskirjeemme

Tutustu koulutuksiimme

Verohallinnon Youtube-kanavalla on videoita sekä tallenteita asiakastilaisuuksistamme, esimerkiksi verkkoseminaareista tilitoimistoille.

Tulevat asiakastilaisuudet

Aiempien verkkoseminaarien aineistot

Valtuutukset veroasioiden hoitamiseen

Tilitoimisto tarvitsee asiakkailtaan Suomi.fi-valtuudet veroasioiden hoitamiseen. Tilitoimiston edustaja voi tehdä valtuuspyynnön asiakkaalle ja antaa esimerkiksi yrityksen kirjanpitäjälle edustamisvaltuuden.

Tilitoimisto: näin pyydät valtuutta veroasiointiin

Oma palvelunumero

Tilitoimistojen palvelunumero on 029 497 072. Numeron kautta tavoitat neuvojamme, ja voit kysyä lisää arvonlisäverotukseen, OmaVeroon ja tuloverotukseen liittyvistä asioista. Muissa asioissa ota yhteys Verohallinnon palvelunumeroihin.

Palaute ja yhteistyöehdotukset

Verohallinto haluaa kehittää palveluitaan yhteistyössä tilitoimistojen ja taloushallintoalan kanssa. Haluatko jättää palautetta tai ehdottaa yhteistyötä? Ota yhteyttä yhteistyo(a)vero.fi.

Sivu on viimeksi päivitetty 4.7.2023