Henkilöasiakkaat

Esitäytetty veroilmoitus

Saat uuden verotuspäätöksen lokakuun loppuun mennessä, jos täydensit tai puolisosi täydensi esitäytettyä veroilmoitusta. Silloin myös veronpalautuksen maksupäivä tai jäännösveron eräpäivät todennäköisesti siirtyvät eteenpäin.

Usein kysyttyä

Veronumero

Veronumero on pakollinen jokaisella, joka työskentelee rakennus- tai asennustyömaalla. Saat veronumeron verotoimistosta. Jos sinulla on veronumero, pyydä, että se merkitään veronumerorekisteriin. Kun veronumerosi on rekisteröity, voit tehdä työtä rakennustyömaalla.

Usein kysyttyä

Jäännösverot eli mätkyt

Jos teit itse tai puolisosi teki muutoksia veroilmoitukseen, jäännösveron eräpäivät muuttuvat. Myös veron määrä voi muuttua. Odota uutta verotuspäätöstä ennen kuin maksat.

Usein kysyttyä

Tärkeät päivämäärät

24.6. Ennakkoveron eräpäivä. Jos verotuksesi päättyy samana päivänä tai sitä ennen kesäkuussa, veronpalautustasi käytetään veron maksuksi 24.6. vaikka maksaisit eräpäivänä.

1.7. Perintö- ja lahjaveron eräpäivä. Jos verotuksesi päättyy samana päivänä tai kesäkuussa, veronpalautustasi käytetään veron maksuksi 1.7. vaikka maksaisit eräpäivänä.

1.7. Jäännösveron eräpäivä esimerkiksi ammatin- ja liikkeenharjoittajilla.