Henkilöasiakkaat

Kiinteistövero

Tarkista tiedot ja tee korjaukset viimeistään 25.4.2019. Jos korjattavaa ei ole, ajasta maksu valmiiksi verkkopankkiisi tai tilaa e-lasku.

Matkakulut

Voit vähentää verotuksessa matkakultu, jotka liittyvät työssä käymiseen ja töiden tekemiseen. Ilmoita tiedot vuodelta 2018 viimeistään esitäytettyyn veroilmoitukseesi merkittynä päivänä.

Usein kysyttyä

Kotitalousvähennys

Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa.  Ilmoita kotitalousvähennykseen oikeuttavat tiedot viimeistään esitäytettyyn veroilmoitukseesi merkittynä päivänä.

Vuokratulot

Kaikki vuokratulot ja niihin kohdistuvat kulut on ilmoitettava verotuksessa, vaikka tuloista ei kulujen vähentämisen jälkeen jäisikään maksettavaa veroa.

Luovutusvoitto

Kun saat esitäytetyn veroilmoituksen, tarkista ilmoituksen tiedot.

Tärkeät päivämäärät

25.4. Kiinteistötiedot verkossa -palvelu on auki viimeistä päivää

7.5. Täydennä veroilmoitusta viimeistään määräpäivänä. Määräpäiviä on kolme. Oman määräpäiväsi näet OmaVerosta ja veroilmoituksestasi.

14.5. Täydennä veroilmoitusta viimeistään määräpäivänä. Määräpäiviä on kolme. Oman määräpäiväsi näet OmaVerosta ja veroilmoituksestasi. 

21.5. Täydennä veroilmoitusta viimeistään määräpäivänä. Määräpäiviä on kolme. Oman määräpäiväsi näet OmaVerosta ja veroilmoituksestasi.