Henkilöasiakkaat

Esitäytetty veroilmoitus

Saat uuden verotuspäätöksen lokakuun loppuun mennessä, jos täydensit tai puolisosi täydensi esitäytettyä veroilmoitusta. Silloin myös veronpalautuksen maksupäivä tai jäännösveron eräpäivät todennäköisesti siirtyvät eteenpäin.

Usein kysyttyä

Veronumero

Veronumero on pakollinen jokaisella, joka työskentelee rakennus- tai asennustyömaalla. Saat veronumeron verotoimistosta. Jos sinulla on veronumero, pyydä, että se merkitään veronumerorekisteriin. Kun veronumerosi on rekisteröity, voit tehdä työtä rakennustyömaalla.

Usein kysyttyä

Tärkeät päivämäärät

21.5. Täydennä veroilmoitusta viimeistään määräpäivänä. Oman määräpäiväsi näet OmaVerosta ja veroilmoituksestasi. 

3.6. Perintö- ja lahjaveron eräpäivä. Jos verotuksesi päättyy samana päivänä tai sitä ennen touko- tai kesäkuussa, veronpalautustasi käytetään veron maksuksi 3.6. vaikka maksaisit eräpäivänä.

12.6. Oma-aloitteisten verojen eräpäivä. Jos verotuksesi päättyy samana päivänä tai sitä ennen kesäkuussa, veronpalautustasi käytetään veron maksuksi 12.6. vaikka maksaisit eräpäivänä.

24.6. Ennakkoveron eräpäivä. Jos verotuksesi päättyy samana päivänä tai sitä ennen kesäkuussa, veronpalautustasi käytetään veron maksuksi 24.6. vaikka maksaisit eräpäivänä.