Verohallinnon uutiskirjeet

Julkaisemme uutiskirjeitä eri asiakasryhmille. Uutiskirjeissä kerromme ajankohtaisista asioista, tulevista muutoksista ja uudistuksista palveluissamme.

Voit tilata uutiskirjeen omaan tai yrityksesi sähköpostiin. Uutiskirjeet ovat maksuttomia. Tilauksen voit halutessasi lopettaa milloin tahansa kirjeiden lopusta löytyvästä linkistä.

Tervetuloa Verohallinnon uutiskirjeen tilaajaksi!


Uutiskirje yrityksille ja tilitoimistoille

Uutiskirjeillä saat tietoa ajankohtaisista asioista ja tulevista muutoksista. Lisäksi julkaisemme erikoisnumeroita esimerkiksi tilitoimistoille. Tilauslomakkeelle (linkki ohessa) kannattaa ruksia yritysmuoto, jonka uutisista olet erityisesti kiinnostunut.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje yhdistyksille ja säätiöille

Julkaisemme omaa uutiskirjettä yhdistyksille ja säätiöille. Uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisista yhdistysten ja säätiöiden asioista ja tulevista muutoksista. Merkitse ruksi tilauslomakkeelle (linkki yllä), että olet kiinnostunut uutisista, jotka on tarkoitettu yhdistyksille ja säätiöille.

Uutiskirje valmisteverotuksen asiakkaille

Julkaisemme omaa uutiskirjettä valmisteverotuksen asiakkaille. Uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisista valmisteverotuksen asioista ja tulevista muutoksista. Merkitse ruksi tilauslomakkeelle (linkki yllä), että olet kiinnostunut uutisista, jotka on tarkoitettu valmisteverotuksen asiakkaille.

Uutiskirje maatalousyrittäjille ja metsänomistajille

Julkaisemme omaa uutiskirjettä maatalousyrittäjille ja metsänomistajille. Uutiskirjeessä kerromme maatalousyrittäjien ja metsänomistajien ajankohtaisista asioista ja muistutamme lähestyvistä tärkeistä päivämääristä. Merkitse ruksi tilauslomakkeelle (linkki yllä), että olet kiinnostunut uutisista, jotka on tarkoitettu maatalousyrittäjille ja metsänomistajille.

Uutiskirje ohjelmistokehittäjille

Julkaisemme omaa uutiskirjettä ohjelmistokehittäjille. Uutiskirjeessä kerrotaan Verohallinnon sähköisiin tietovirtoihin kohdistuvista muutoksista, jotka ohjelmistokehittäjien tulee toteuttaa tuottamiinsa ohjelmistoihin. Uutiskirjeitä julkaistaan muutaman kerran vuodessa, aina tarvittaessa. Merkitse ruksi tilauslomakkeelle (linkki yllä), että olet kiinnostunut uutisista jotka on tarkoitettu ohjelmistokehittäjille. 


Uutiskirje konserniverokeskuksen asiakkaille

Julkaisemme omaa uutiskirjettä konserniverokeskuksen asiakkaille. Saat nämä erikoisnumerot yleisen uutiskirjeen lisäksi. Merkitse ruksi tilauslomakkeelle, että olet kiinnostunut uutisista, jotka on tarkoitettu konserniverokeskuksen asiakkaille.

Finanssialan uutiskirje

Uutiskirje keskittyy sellaisiin veroasioihin, jotka ovat olennaisia finanssialan toimijoille, kuten tilinhoitajille, arvopaperivälittäjille, vakuutusyhtiöille ja sijoituspalveluyrityksille. Finanssialan uutiskirjeessä saat tietoa ajankohtaisista verotusasioista ja tulevista lainsäädännöllisistä muutoksista. Uutiskirje julkaistaan aika ajoin. Uutiskirje julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.


Uuden yrittäjän uutiskirjepaketti

Tarjoamme oman uutiskirjeen uudelle yrittäjälle. Kyseessä on kolmen uutiskirjeen tietopaketti, jossa kerromme perusasiat yrityksen veroasioiden hoitamisesta. Saat sähköpostiisi kolme uutiskirjettä kuukauden sisällä.


Autoverotuksen ja valmisteverotuksen häiriötiedotteet

Verohallinto lähettää autoverotuksen ja valmisteverotuksen sovelluksien käyttökatkoista tiedotteita sähköpostiin tilauksesta.


 Vuosina 2020 ja 2019 ilmestyneet uutiskirjeet

Tietosuoja