Uusi harmaan talouden torjunnan resurssiseuranta lisää läpinäkyvyyttä ›

16.5.2022 SM

Viranomaisten resurssiseurantatyökalu näyttää täysin uudella tavalla käytettävissä olevien resurssien määrän henkilötyövuosina, käsitellyt asiat ja käsittelyä odottavien asioiden jonon. Power BI -toteutus mahdollistaa porautumisen syvemmälle yksittäisen viranomaisen tietoihin.

Pimeästi työtä tekevä vie leivän rehellisen yrittäjän suusta – viranomaiset tehostamassa harmaan talouden valvontaa ›

16.5.2022 AVI / Mikko Vanninen
Työsuojeluhallinnon johdolla ollaan perustamassa alueellisia viranomaisfoorumeita, joissa eri viranomaiset voivat koordinoida yhdessä harmaan talouden torjuntaa. Lisäksi työsuojelutarkastajille on tulossa selkeät ohjeet oma-aloitteisesta tietojen luovuttamisesta.

Toimintaympäristön muutokset havaitaan nopeasti torjuntatyössä ›

16.5.2022 

Harmaan talouden ja talousrikollisuuden torjuntaviranomaiset toteuttivat toimintaympäristön muutoksia kartoittavan kyselyn, jonka avulla on selvitetty viranomaisten näkemyksiä ja havaintoja toimintaympäristön muutoksista harmaassa taloudessa ja talousrikollisuudessa sekä näiden torjunnassa.

Tilaa Harmaa talous & talousrikollisuus -uutiskirje

Uutiskirjeen tilaaja saa ensimmäisten joukossa tietoa muun muassa harmaan talouden ja talousrikollisuuden uusimmista tutkimuksista, ajankohtaisista ilmiöistä ja niiden torjumisesta.