Rekisterinpitäjä

Positiivisen luottotietorekisterin rekisterinpitäjä on Verohallinnon Tulorekisteriyksikkö. Tulorekisteriyksikkö ja Verohallinto ovat kuitenkin yhteisrekisterinpitäjiä positiivista luottotietorekisteriä koskevan tietojärjestelmän teknisen ylläpidon, toimivuuden, tietoturvallisuuden ja kehittämisen osalta.

Tulorekisteriyksikkö vastaa henkilötietojen ja niihin liittyvien luottotietojen vastaanottamisesta, säilyttämisestä ja luovuttamisesta. Se vastaa myös muista yleisessä tietosuoja-asetuksessa rekisterinpitäjälle säädetyistä velvollisuuksista ja rekisteröityjen oikeuksien toteuttamisesta.

Verohallinnon tietosuojavastaava on Noora Kontro.

Yhteystiedot

Positiivinen luottotietorekisteri
PL 2
00055 Tulorekisteri

Puhelinvaihde: 029 512 000

Asiakaspalvelu

Positiivisen luottotietorekisterin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9.00–16.00 numerossa +358 29 497 570 suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kun soitat Verohallinnon 0294- tai 0295-alkuiseen numeroon matkapuhelimesta, puhelun hinta on matkapuhelinmaksu. Kun soitat kiinteästä verkosta, puhelun hinta on paikallisverkkomaksu. Ulkomailta soitettaessa hinnan määrittelee paikallinen puhelinoperaattori. Myös jonotus on maksullista.

 

Sivu on viimeksi päivitetty 1.4.2024