Blanketter för testningen

Meddela om observationer eller störningar under testningen

Meddela om observationer, tekniska störningar och fel under intressentgruppstestningen på observationsblanketten för intressentgruppstestning. Blanketten är avsedd att användas av sådana organisationer som deltar i intressentgruppstestningen.

Observationsblankett för intressentgruppstestning

Ta kontakt

Med kontaktblanketten för intressentgruppstestningen kan du till exempel fråga om testdata eller testbeteckningar, beställa nya testcertifikat eller spärra ett befintligt testcertifikat eller meddela om ändringar i uppgifterna om kontaktpersoner.

Kontaktblankett för intressentgruppstestning

Fyll i anmälan om inledning av intressentgruppstestning

Med anmälan om inledning av intressentgruppstestning kan du informera om inledningen av intressentgruppstestningen. Varje organisation som testar lämnar endast en anmälan om inledning av testning, eftersom anmälan gäller hela organisationen.

Anmälan om inledning av intressentgruppstestning

Prenumerera systemmeddelandet

Du kan prenumerera på det positiva kreditupplysningsregistrets systemmeddelande, som skickas till din e-post. I meddelandet finns det information om situationer i produktionen och vid intressentgruppstestningen, Du kan när som helst avsluta prenumerationen via länken som finns i varje meddelande.

Prenumerera på det positiva kreditupplysningsregistrets systemmeddelande

Du kan också prenumerera på RSS-flödet om systemmeddelandet

Prenumerera på RSS-flödet

Sidan har senast uppdaterats 4.3.2024