Kontaktinformation

Det positiva kreditupplysningsregistrets kundtjänst betjänar vardagar kl. 9.00–16.00 på finska, svenska och engelska på numret 029 497 570.

Det positiva kreditupplysningsregistrets postadress är:

DET POSITIVA
KREDITUPPLYSNINGSREGISTRET
PB 2
00055 Inkomstregistret

Du kan beställa det positiva kreditupplysningsregistrets nyhetsbrev till din e-post. Vi skickar ut nyhetsbrev cirka fyra gånger om året.

Prenumerera på det positiva kreditupplysningsregistrets nyhetsbrev

Genom att ange dina kontaktuppgifter godkänner du att de får användas enligt dataskyddsbeskrivningen: Beskrivning av behandlingen av personuppgifter i projektet Inrättandet av det positiva kreditupplysningsregistret (öppnas i ett nytt fönster).

Samtalspriser

När du ringer Skatteförvaltningens nummer som börjar med 0294 eller 0295 med mobiltelefon är priset på samtalet mobilsamtalsavgiften (msa). När du ringer från fasta anslutningar är priset på samtalet lokalnätsavgiften (lna). För samtal från utlandet fastställs priset av den lokala teleoperatören.

Avgifterna bestäms enligt operatörens prislista. Om du använder ett samtalspaket lönar det sig att kontrollera med operatören om samtal till nummer som börjar med 029 ingår i paketet.

Teleoperatörens avgift börjar löpa genast när linjen öppnas. Du betalar alltså också till operatören för kötiden. I stället för att köa länge rekommenderar vi att du ringer på nytt om en stund.

Att ringa från utlandet

Om du ringer från utlandet ska du först välja landsnumret +358 och därefter kundtjänstens nummer utan den inledande nollan: +358 29 497 570.

Sidan har senast uppdaterats 4.9.2023