Verohallinnon nimissä on lähetetty huijausviestejä. Lue lisää huijauksista

Tervetuloa Verofoorumiin!

Haluamme Verohallinnossa kuulla asiakkaitamme, jotta pystymme kehittämään veroasiointia ja saamme siitä entistä sujuvampaa. Haluamme kuulla millaisia toiveita ja tarpeita sinulla on Verohallinnon palvelujen käyttäjänä. Asiakkaiden mielipiteet ja näkemykset auttavat meitä kehitystyössä. Voit osallistua kehittämiseen asiakasyhteisömme Verofoorumin kautta. Mukaan voi lähteä hyvin matalalla kynnyksellä. Sinun ei etukäteen tarvitse tietää ja tuntea verotusta. 

Miten Verofoorumi toimii?

Kutsumme Verofoorumin jäseniä mukaan vastaamaan kyselyihin, haastatteluihin, testaustilaisuuksiin, työpajoihin tai muuten osallistumaan kehittämiseen. Osallistuminen on helppoa – voit osallistua tehtäviin oman mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan. Vastaaminen tapahtuu selaimella erillisellä verkkosivulla, jota voit käyttää sekä mobiililaitteilla että tietokoneella. Palveluun kirjaudutaan sähköpostiosoitteella ja valitsemallasi salasanalla.

Verofoorumi on suunnattu kaiken ikäisille henkilöasiakkaille. Verofoorumin tehtävät ovat aluksi vain suomenkielisiä, mutta vastauksissa voit käyttää myös esimerkiksi ruotsia tai englantia. Kielivalikoimaa täydennetään myöhemmin. 

Miksi mukaan Verofoorumiin?

Pääset vaikuttamaan Verohallinnon palvelujen kehittämiseen ja seuraamaan kehitystyön tuloksia. Osallistumisesta voidaan myös palkita. Palkitsemiskäytännöistä kerrotaan aina ennen osallistumista.

Kuinka paljon Verofoorumi vie aikaa?

Voit itse päättää oman mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan, mihin tehtäviin osallistut. Tarvittava aika vaihtelee tehtävän laadun ja laajuuden mukaan. Annamme aina arvion tehtävän vaatimasta ajasta.

Miten pääsen mukaan?

Jos kiinnostuit ja haluat mukaan Verofoorumiin, täytä ilmoittautumislomake.

Mukaan voi ilmoittautua kuka tahansa, mutta osallistujien määrää on alkuvaiheessa rajoitettu. Rekrytoimme lisää jäseniä somekanavillamme ja vero.fi:ssä. Lähde rohkeasti mukaan kehittämään palveluita kanssamme!

Tietojen käsittely

Verofoorumiin osallistuminen ei vaikuta verotukseesi. Raadissa antamiasi tietoja ei yhdistetä verotustietoihisi. Keskustelu muiden kanssa tapahtuu anonyymisti. Lue lisää tietojen käsittelystä ja tietosuojasta Verohallinnossa. Huomaathan, että Verofoorumin kautta ei voi saada veroneuvontaa tai hoitaa omia veroasioita. 

Sivu on viimeksi päivitetty 24.10.2023