Yhteisöasiakkaan tuloverotuksen julkiset tiedot

Tuloverotuksen tiedot verovuodelta 2018 tulevat julkisiksi maanantaina 4.11.2019.

Yhteisöasiakkaan tuloverotus päättyy verovuodesta 2018 alkaen verovelvolliskohtaisesti, verotuspäätöksessä ilmoitettuna päivänä. Tuloverotuksen julkiset tiedot julkaistaan edelleen verovuotta seuraavan vuoden marraskuun alussa. Tiedot ovat julkisia asiakkaan verotuksen päättymishetken mukaisina. Mahdolliset muutoksenhaun tai oikaisun johdosta verotukseen tehdyt muutokset tai täydentävää verotuspäätöstä koskevat tiedot eivät ole julkisia.

Yhteisön tietoja voi hakea y-tunnuksella. Yksittäisen yrityksen y-tunnusta voi hakea Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän tietopalvelusta.

Yhteisöasiakkaiden tuloverotuksen julkiset tiedot Vero.fi-sivulla

Tiedot ovat nähtävillä lähes kaikissa Verohallinnon toimipisteissä. Asiakaspäätteet ovat käytettävissä toimipisteiden aukioloaikoina.

Asiakaspäätteeltä tietoja ei voi tulostaa tai kopioida tietovälineelle, mutta asiakas voi itse tehdä muistiinpanoja tiedoista. Verohallinto luovuttaa tietoja puhelimitse ja yksittäisinä otteina. Otteesta veloitetaan 15 euroa.

Tuloverotuksen julkiset tiedot herättävät eniten kiinnostusta muutaman viikon ajan niiden julkiseksi tulon jälkeen. Näin ollen asiakaspäätteillä saattaa olla jonoa tänä aikana.

Yhteisöasiakkaiden tuloverotuksen julkisia tietoja voi kysellä myös puhelimitse:

  • Yhteisöasiakkaan tuloverotuksen julkiset tiedot: 029 497 006 (suomi) ja 029 497 007 (ruotsi)

Lisätietoa: