Verohallinnon uutiskirjeet

Julkaisemme uutiskirjeitä eri asiakasryhmille. Uutiskirjeissä kerromme ajankohtaisista asioista, tulevista muutoksista ja uudistuksista palveluissamme.

Voit tilata uutiskirjeen omaan tai yrityksesi sähköpostiin. Uutiskirjeet ovat maksuttomia. Tilauksen voit halutessasi lopettaa milloin tahansa kirjeiden lopusta löytyvästä linkistä.

Tervetuloa Verohallinnon uutiskirjeen tilaajaksi!


Uutiskirje yrityksille ja tilitoimistoille

Uutiskirjeillä saat tietoa ajankohtaisista asioista ja tulevista muutoksista. Uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa. Lisäksi julkaisemme erikoisnumeroita esimerkiksi tilitoimistoille. Tilauslomakkeelle (linkki ohessa) kannattaa ruksia yritysmuoto, jonka uutisista olet erityisesti kiinnostunut.

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje yhdistyksille ja säätiöille

Julkaisemme omaa uutiskirjettä yhdistyksille ja säätiöille. Uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisista yhdistysten ja säätiöiden asioista ja tulevista muutoksista. Merkitse ruksi tilauslomakkeelle (linkki yllä), että olet kiinnostunut uutisista, jotka on tarkoitettu yhdistyksille ja säätiöille.

Uutiskirje konserniverokeskuksen asiakkaille

Julkaisemme omaa uutiskirjettä konserniverokeskuksen asiakkaille. Saat nämä erikoisnumerot yleisen uutiskirjeen lisäksi. Merkitse ruksi tilauslomakkeelle (linkki yllä), että olet kiinnostunut uutisista, jotka on tarkoitettu konserniverokeskuksen asiakkaille.

Uutiskirje valmisteverotuksen asiakkaille

Julkaisemme omaa uutiskirjettä valmisteverotuksen asiakkaille. Uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisista valmisteverotuksen asioista ja tulevista muutoksista. Merkitse ruksi tilauslomakkeelle (linkki yllä), että olet kiinnostunut uutisista, jotka on tarkoitettu valmisteverotuksen asiakkaille.

Uutiskirje ohjelmistokehittäjille

Julkaisemme omaa uutiskirjettä ohjelmistokehittäjille. Uutiskirjeessä kerrotaan Verohallinnon sähköisiin tietovirtoihin kohdistuvista muutoksista, jotka ohjelmistokehittäjien tulee toteuttaa tuottamiinsa ohjelmistoihin. Uutiskirjeitä julkaistaan muutaman kerran vuodessa, aina tarvittaessa. Merkitse ruksi tilauslomakkeelle (linkki yllä), että olet kiinnostunut uutisista jotka on tarkoitettu ohjelmistokehittäjille.


Uuden yrittäjän uutiskirjepaketti

Tarjoamme oman uutiskirjeen uudelle yrittäjälle. Kyseessä on kolmen uutiskirjeen tietopaketti, jossa kerromme perusasiat yrityksen veroasioiden hoitamisesta. Saat sähköpostiisi kolme uutiskirjettä kuukauden sisällä.


Autoverotuksen ja valmisteverotuksen häiriötiedotteet

Verohallinto lähettää autoverotuksen ja valmisteverotuksen sovelluksien käyttökatkoista tiedotteita sähköpostiin tilauksesta.


 

Kaikki ilmestyneet uutiskirjeet

Rekisteriseloste: Sähköinen uutiskirje