Verohallinnon nimissä on lähetetty huijausviestejä. Lue lisää huijauksista

Vuosi-ilmoitus TVL:n mukaisista koroista ja jälkimarkkinahyvityksistä (7805)

Tällä lomakkeella suorituksen maksaja tai jälkimarkkinahyvityksen perijä ilmoittaa TVL:n mukaiset korot, jälkimarkkinahyvitykset ja muut suoritukset.

Vuosi-ilmoitus TVL:n koroista ja muista suorituksista on annettava sähköisesti, jos vuosi-ilmoitus koskee viittä tai useampaa tulonsaajaa.

Ilmoita tiedot OmaVerossa

Voit antaa vuosi-ilmoituksen OmaVerossa. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kirjaudu OmaVeroon

Valitse kirjautumisen jälkeen linkki Ilmoita tai pyydä tietoja rajoitetusti.

Ilmoita tiedot Ilmoitin.fi:ssä

Ilmoitin.fi

Ohjeita tiedostoina lähetettyihin vuosi-ilmoituksiin – tietuekuvaukset

Korjaaminen

Jos korjaat tietoja, anna uusi korvaava vuosi-ilmoitus. Anna ilmoitus vain niistä tulonsaajista, joiden alkuperäiset tiedot ovat olleet puutteellisia tai virheellisiä.

Jos korjaat tietoja, ilmoita korjatut tiedot saman vuoden lomakkeella, jolla ilmoitit alkuperäiset tiedot.

Lisätietoa korjaamisesta

Jos annoit vuosi-ilmoituksen OmaVerossa tai Verohallinnon asiointipalvelussa, korjaa tiedot OmaVerossa.

Voit korjata aikaisempien vuosien vuosi-ilmoituksia Lomake.fi:ssä siihen saakka, kunnes Lomake.fi sulkeutuu kokonaan 29.2.2024. Lue lisää: Lomake.fi-palvelu sulkeutuu helmikuussa 2024

Huom: Myös Tallennetut lomakkeet -palvelu sulkeutuu. Jos haluat säilyttää ilmoitukset, jotka olet aiemmin lähettänyt Lomake.fi:ssä, tallenna ne omalle tietokoneellesi, ennen kuin palvelun käyttö päättyy.


Verohallinto voi käyttää asiasi ratkaisemisessa automaattista päätöksentekoa. Tämä tarkoittaa sitä, että päätös asiastasi voidaan tehdä osittain tai kokonaan automaattisesti. Lue lisää automaattisesta päätöksenteosta Verohallinnossa

Sivu on viimeksi päivitetty 19.11.2023