Verohallinnon nimissä on lähetetty huijausviestejä. Lue lisää huijauksista

Vuosi-ilmoitus pääomatuloksi luettavista osakaslainoista ja niiden takaisinmaksuista (7851)

Osakeyhtiö ilmoittaa tällä vuosi-ilmoituksella verovuoden päättyessä maksamatta olevat rahalainat, jotka osakas tai hänen perheenjäsenensä on saanut osakeyhtiöltä.

Ilmoita tiedot OmaVerossa

Voit antaa vuosi-ilmoituksen OmaVerossa. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Valitse kirjautumisen jälkeen linkki Ilmoita tai pyydä tietoja rajoitetusti.

Kirjaudu OmaVeroon

Näin löydät vuosi-ilmoitukset OmaVerosta

Ilmoita tiedot Ilmoitin.fi:ssä

Korjaaminen

Jos korjaat tietoja, anna uusi korvaava vuosi-ilmoitus. Anna ilmoitus vain niistä tulonsaajista, joiden alkuperäiset tiedot ovat olleet puutteellisia tai virheellisiä.

Jos korjaat tietoja, ilmoita korjatut tiedot saman vuoden lomakkeella, jolla ilmoitit alkuperäiset tiedot. Jos annoit vuosi-ilmoituksen OmaVerossa tai Verohallinnon asiointipalvelussa, korjaa tiedot OmaVerossa.

Lisätietoa korjaamisesta

Huom: Lomake.fi:n käyttö on päättynyt 29.2.2024. Voit korjata Lomake.fi:ssä antamiasi aikaisempien vuosien vuosi-ilmoituksia OmaVerossa. Lue lisää: Lomake.fi-palvelu sulkeutuu helmikuussa 2024.

Lisätietoja


Verohallinto voi käyttää asiasi ratkaisemisessa automaattista päätöksentekoa. Tämä tarkoittaa sitä, että päätös asiastasi voidaan tehdä osittain tai kokonaan automaattisesti. Lue lisää automaattisesta päätöksenteosta Verohallinnossa

Sivu on viimeksi päivitetty 1.3.2024