Näin tarkastelet tapahtumia OmaVerossa

 1. Valitse etusivun Toiminnot-valikosta kohta "Kaikki toiminnot".

 2. Löydät tapahtumahaun Toiminnot-otsikon alta.

 3. Valitse ensin tapahtumien tyyppi.

  Voit hakea joko veroja ja muita maksuvelvoitteita, esimerkiksi myöhästymismaksuja ja viivästyskorkoja, tai veronpalautuksia ja muita hyvityksiä.

 4. Valitse sen jälkeen verolaji.

  Voit hakea tapahtumia verolajikohtaisesti tai kaikilta verolajeilta. Voit valita yhden tai useamman verolajin. Sinulle näytetään vain ne verolajit, joiden tapahtumia sinulla on. Lahjaveron tapahtumia ei voi hakea.

 5. Valitse sitten tapahtuma.

  Voit hakea tapahtumia tapahtumakohtaisesti tai kaikkia tapahtumia. Tapahtumakohtaisesti voit hakea seuraavia tapahtumia:

  • Verot (ilmoitetut verot)
  • Viivästyskorot
  • Seuraamusmaksut
  • Hyvitys- tai palautuskorot
 6. Valitse viimeiseksi ajanjakso.

  Voit hakea tapahtumia tietyltä aikaväliltä tapahtumapäivän (kirjauspäivän) tai verokauden mukaan. Voit hakea tapahtumia myös valitsemalla sekä tapahtumapäivän haun että verokauden haun.

 7. Paina Hae.

  Hakutulokset näytetään tapahtuman kirjauspäiväjärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan. Hakutuloksella näytetään tapahtumien Kausi, Kirjauspäivä, Eräpäivä, Arvopäivä, Verolaji, Tapahtuma ja Määrä. Voit muuttaa hakutulosten järjestystä painamalla otsikkoriviltä kyseistä otsikkoa.

 8. Voit halutessasi ladata tapahtumat tiedostoksi painamalla hakutulosten yläpuolella olevaa Lataa tiedostona -painiketta.