Information om webbplatsen positivakreditupplysningsregistret.fi

Positiva kreditupplysningsregistrets webbplats kan läsas anonymt. Det positiva kreditupplysningsregistret samlar inte sådan information som identifierar användarna.

Positiva kreditupplysningsregistrets officiella informationskanaler är webbplats och Twitter.

Webbplatsen har publicerats 18.6.2021.

Användning av kakor på skatt.fi

Skatteförvaltningen använder kakor på webbplatsen positivakreditupplysningsregistret.fi.

Vad är kakor?

Kakor är små datafiler som lagras på användarens dator. Med hjälp av kakor gör vi positivakreditupplysningsregistret.fi användarvänligare och erbjuder riktad information till olika kundgrupper.

Hurdana uppgifter samlar vi?

Positivakreditupplysningsregistret.fi använder Piwik Pro för att följa hur besökare navigerar på webbplatsen. Programmet använder kakor för insamlingen av statistiska uppgifter. Uppgifterna används endast av Skatteförvaltningen och lämnas inte ut till utomstående.

Följande uppgifter samlas in om besöken på positivakreditupplysningsregistret.fi:

  • antalet besök på hela webbplatsen och på enskilda sidor
  • genomsnittlig längd på besöken
  • webbläsare och operativsystem
  • sökord
  • från vilka webbadresser användarna har kommit till webbplatsen

Vi samlar in dessa uppgifter för att analysera besökarantal, hur tjänsten används och vilket innehåll som intresserar besökarna samt för att utveckla webbplatsen.

Kan användaren identifieras?

Utgående från de uppgifter som Piwik Pro samlar in kan vi inte identifiera användaren personligen. Informationen kombineras inte heller med inloggningsuppgifterna för e-tjänsten eller med andra uppgifter som identifierar användaren personligen och som Skatteförvaltningen eventuellt behandlar i något annat sammanhang.

Kan jag förbjuda användningen av kakor?

Om du inte vill använda kakor kan du spärra kakor i din webbläsares inställningar. Du kan spärra insamlingen av information genom att ta i bruk funktionen Do not track i webbläsarinställningarna.

 

Sidan har senast uppdaterats 8.9.2021