Testauksen lomakkeet

Testauksen aloitusilmoitus

Testauksen aloitusilmoituksella voit ilmoittaa tulorekisterille sidosryhmätestauksen aloittamisesta. Jos organisaatio testaa sekä palkka- että etuustietojen tuottamista, lähetä molemmista oma ilmoitus. Jos organisaatio testaa sekä tiedon tuottajana että tiedon käyttäjänä, lähetä jokaisesta roolista oma ilmoitus. Huomioithan, että tiedon käyttäjänä voi testata vain toimija, jolla on lainsäädäntöön perustuva oikeus saada tulorekisteristä tulotietoja tai muita tietoja oman tehtävänsä hoitamiseen.

Tiedon tuottajan pitää lähettää ilmoitus kaksi viikkoa ennen suunniteltua testauksen aloittamista. Tiedon käyttäjän pitää lähettää ilmoitus kolme viikkoa ennen suunniteltua testauksen aloittamista.

Testauksen aloitusilmoitus

Testauksen yhteydenottolomake

Testauksen yhteydenottolomakkeella voit ilmoittaa tulorekisterille testauksen lisätietoja ja muutoksia tai toimittaa testiaineistoja ja -tunnuksia. 

Testauksen yhteydenottolomake

Testauksen havaintolomake

Testauksen havaintolomakkeella voit ilmoittaa tulorekisterille testauksen havaintoja. Lomake on tarkoitettu  sellaisten organisaatioiden käyttöön, jotka osallistuvat tulorekisterin sidosryhmätestaukseen ja testaavat teknistä rajapintaa, latauspalvelua ja sähköistä asiointipalvelua. Tarkista ennen havaintolomakkeen täyttämistä toimitusselosteesta, mitä tunnettuja puutteita sidosryhmätestausympäristössä on.

Sidosryhmätestauksen havaintolomake

Sivu on viimeksi päivitetty 1.6.2022