Tiedon käyttäjä voi tilata tulorekisterin käyttöä koskevia raportteja

Tiedon käyttäjäorganisaatio voi tilata tulorekisterin käyttöä koskevia raportteja. Yhteenvetoraporteista tiedon käyttäjä saa tietoa aineistotilauksista ja niiden perusteella tehdyistä poiminnoista. Käyttölokitietojen avulla tiedon käyttäjä voi seurata tulorekisterin sähköisen asiointipalvelun käyttöä organisaatiossa.

Tulorekisterin raportit tiedon käyttäjälle

Tiedon käyttäjän aineistopoimintojen yhteenveto (700 ja 701)

Raportilla näytetään yhteenvetotietoja tiedon käyttäjälle poimituista aineistoista ja niiden sisältämistä ilmoituksista. Raportti on tarkoitettu tiedon käyttäjälle aineistotilausten ja niiden perusteella tehtyjen poimintojen seurantaa varten.

Tiedon käyttäjän käyttölokitiedot (702)

Raportilla näytetään tietoja tiedon käyttäjän organisaation käyttäjien tulorekisterin sähköisessä asiointipalvelussa tekemistä toimenpiteistä. Raportti on tarkoitettu tiedon käyttäjille sähköisen asiointipalvelun käytön seurantaa varten.

Raportin voi tilata latauspalvelussa tai rajapinnan kautta

Tiedon käyttäjä voi tilata raportteja teknisen rajapinnan tai latauspalvelun kautta. Latauspalvelussa raporttitilauksen voi tehdä vain pääkäyttäjä. Tiedon käyttäjän raportteja ei voi toistaiseksi tilata tulorekisterin sähköisen asiointipalvelun verkkolomakkeella.

Raportit noudetaan sähköisestä asiointipalvelusta

Kaikissa kanavissa tilatut raportit muodostuvat tulorekisterin sähköiseen asiointipalveluun sivulle Tilaukset. Raportit ovat pdf-muotoisia. Tilattu raportti näkyy sivulla pienellä viiveellä. Tilatun raportin voi avata, tulostaa tai tallentaa kohdasta Viimeisin poiminta.

Raporttia 702 voi katsella sähköisessä asiointipalvelussa vain pääkäyttäjä. Raportteja 700 ja 701 voi katsella myös muilla tiedon käyttäjän rooleilla.

Lue lisää raporttien muodostumisesta: Tulotiedot - Laskentasääntöjä (pdf)

Lue lisää raporttien sisällöistä: Raportit tulorekisteristä (pdf)