Tiedon käyttäjä voi tilata tulorekisterin käyttöä koskevia raportteja

Tiedon käyttäjäorganisaatio voi tilata tulorekisterin käyttöä koskevia raportteja. Yhteenvetoraporteista tiedon käyttäjä saa tietoa aineistotilauksista ja niiden perusteella tehdyistä poiminnoista. Käyttölokitietojen avulla tiedon käyttäjä voi seurata tulorekisterin sähköisen asiointipalvelun käyttöä organisaatiossa.

Tulorekisterin raportit tiedon käyttäjälle

Tiedon käyttäjän aineistopoimintojen yhteenveto (700 ja 701)

Raportilla näytetään yhteenvetotietoja tiedon käyttäjälle poimituista aineistoista ja niiden sisältämistä ilmoituksista. Raportti on tarkoitettu tiedon käyttäjälle aineistotilausten ja niiden perusteella tehtyjen poimintojen seurantaa varten.

Tiedon käyttäjän käyttölokitiedot (702)

Raportilla näytetään tietoja tiedon käyttäjän organisaation käyttäjien tulorekisterin sähköisessä asiointipalvelussa tekemistä toimenpiteistä. Raportti on tarkoitettu tiedon käyttäjille sähköisen asiointipalvelun käytön seurantaa varten.

Tilauksen voi tehdä usean eri kanavan kautta

Tiedon käyttäjä voi tilata raportteja tulorekisterin sähköisessä asiointipalvelussa, latauspalvelussa ja teknisen rajapinnan kautta. Sähköisessä asiointipalvelussa ja latauspalvelussa raporttitilauksen voi tehdä vain pääkäyttäjä.

Toistaiseksi sähköisessä asiointipalvelussa voi tehdä ainoastaan kertatilauksia.

Raportit noudetaan sähköisestä asiointipalvelusta

Kaikissa kanavissa tilatut raportit muodostuvat tulorekisterin sähköiseen asiointipalveluun sivulle Tehdyt tilaukset. Raportit ovat pdf-muotoisia. Valitsemalla tilauksen rivin siirryt sivulle Tilauksen tiedot. Tilattu raportti näkyy sivulla pienellä viiveellä. Tilatun raportin voit avata, tulostaa tai tallentaa kohdasta Poiminnan tila.

Raporttia 702 voi katsella sähköisessä asiointipalvelussa vain pääkäyttäjä. Raportteja 700 ja 701 voi katsella myös muilla tiedon käyttäjän rooleilla.

Tarkat tiedot raporteista ovat teknisissä kuvauksissa Dokumentaatio-sivulla: laskentasäännöt kuvataan dokumentissa Tulotiedot – Laskentasääntöjä ja tietosisältö dokumentissa Raportit tulorekisteristä.

Sivu on viimeksi päivitetty 26.1.2021