Tilaukset

Tilaukset-sivulla voit hakea ja katsella tehtyjä tilauksia, ladata tilattuja raportteja, tilata uusia raportteja sekä mitätöidä ja päättää tilauksia. Tilatun raportin voit ladata kohdasta Tilatut aineistot ja raportit.

Voit mitätöidä tilauksen, jos sen poiminta ei ole vielä käynnistynyt.

Jos haluat lopettaa jatkuvan tilauksen, josta on jo tehty poimintoja, voit päättää sen muokkaamalla päättymispäivää.

Tee uusi raporttitilaus -painikkeesta voit tilata uuden pdf-muotoisen raportin.

Tilatut aineistot ja raportit

Kohdassa Tilatut aineistot ja raportit näkyvät kaikki teknisen rajapinnan, latauspalvelun ja sähköisen asiointipalvelun kautta tehdyt raporttitilaukset sekä rajapinnan ja latauspalvelun kautta tehdyt aineistotilaukset. Tilauksia voit järjestellä valitsemalla Tilatut aineistot ja raportit, Tilauksen tyyppi, Poiminta-aikataulu tai Viimeisin poiminta. Tilaukset-sivulta voi ladata vain pdf- ja csv-muotoisia raportteja. Xml-muotoiset aineistot noudetaan teknisen rajapinnan kautta.

Voit avata tilatun raportin kohdasta Viimeisin poiminta. Tilatun raportin muodostuminen kestää joitakin minuutteja. Jos kohta Viimeisin poiminta on tyhjä, on tiedot toimitettu teknisen rajapinnan kautta tai raportti ei ole vielä ehtinyt muodostua.

Voit tarkastella yksittäisen tilauksen tietoja tarkemmin valitsemalla haluamasi tilauksen rivin.

Raportti toimitetaan sillä kielellä, joka yritykselle tai organisaatiolle on merkitty asiointikieleksi yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (suomi, ruotsi tai englanti). Sähköisen asiointipalvelun kielivalinta koskee vain käyttöliittymää.