Tehdyt tilaukset

Tehdyt tilaukset-sivulla voit hakea ja katsella tehtyjä tilauksia.

Tilatut aineistot ja raportit

Kohdassa Tilatut aineistot ja raportit luetellaan teknisen rajapinnan, latauspalvelun ja sähköisen asiointipalvelun kautta tehdyt raporttitilaukset sekä rajapinnan ja latauspalvelun kautta tehdyt aineistotilaukset. Kohdassa näkyvät kaikki tehdyt tilaukset sekä tulevaisuudessa voimaan tulevat tilaukset.

Tilauksia voit järjestellä valitsemalla Tilatut aineistot ja raportit, Tilauksen tyyppi, Viimeisin poiminta, Seuraava poiminta tai Tila.

Voit ladata tilatun raportin ja tarkastella yksittäisen tilauksen tietoja tarkemmin Tilauksen tiedot -sivulla. Valitse haluamasi tilauksen rivi.

Tilauksen tiedot

Tilauksen tiedot -sivulla voit ladata tilattuja raportteja sekä mitätöidä ja päättää tilauksia.

Voit mitätöidä tilauksen, jos sen poiminta ei ole vielä käynnistynyt.

Jos haluat lopettaa jatkuvan tilauksen, josta on jo tehty poimintoja, voit päättää sen muokkaamalla päättymispäivämäärää.

Aineistotyyppi-kohdassa näet tehdyn tilauksen. Poiminnan tila -kohdasta näet, onko tilausta poimittu. Jos tilausta ei ole vielä poimittu, poiminnan tila on "Ei poimittu". Jos raporttitilaus on poimittu, voit ladata muodostuneen raportin valitsemalla Lataa raportti.

Tilatun raportin muodostuminen kestää joitakin minuutteja.

Tilauksen tiedot-sivulta voi ladata vain pdf- ja csv-muotoisia raportteja. Xml-muotoiset aineistot noudetaan teknisen rajapinnan kautta.

Raportti toimitetaan sillä kielellä, joka yritykselle tai organisaatiolle on merkitty asiointikieleksi yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (suomi, ruotsi tai englanti). Sähköisen asiointipalvelun kielivalinta koskee vain käyttöliittymää.