Tietojen ilmoittamisen tukiklinikka luotonantajille joka viikko helmi-maaliskuussa

6.2.2024

Luottojen tietojen ilmoittaminen positiiviseen luottotietorekisteriin alkoi helmikuun 2024 alussa. Jokaisen ilmoitusvelvollisen luotonantajan on lain mukaan ilmoitettava olemassa olevien luottojen tiedot rekisteriin 31.3.2024 mennessä.

Jos tarvitset apua tietojen ilmoittamiseen, olet tervetullut tietojen ilmoittamisen tukiklinikalle. Rekisteri järjestää luottojen tietojen ilmoittajille viikoittaisen Teams-tukiklinikan koko helmi-maaliskuun ajan. Klinikka pidetään torstaisin klo 13–14. Osallistumisohjeet ja linkin saat pyytämällä niitä yhteydenottolomakkeella.

Ensimmäinen klinikka järjestetään 8.2. klo 13–14.

Klinikoilla käsitellään sidosryhmiltä tulleita kysymyksiä tietojen ilmoittamisesta, ilmoittamisen edetessä esiin nousevia havaintoja sekä muita ajankohtaisia asioita. Klinikalla on mahdollista esittää kysymyksiä ja keskustella. Positiivisesta luottotietorekisteristä paikalla on aina sekä teknisiä, sisällöllisiä että juridisia asiantuntijoita, jotta kysymyksiin pystyttäisiin vastaamaan mahdollisimman laajasti jo heti klinikalla.

Klinikoiden pääasiallinen kieli on englanti. Esitettävä materiaali on suomeksi ja englanniksi, kysymyksiä on mahdollista esittää myös suomeksi.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Sivu on viimeksi päivitetty 6.2.2024