Tule mukaan palkkatietojen asiakasraatiin

18.3.2022

Tulorekisteri hakee palkkatietojen asiakasraateihin vapaaehtoisia jäseniä uudelle toimikaudelle. Myös vanhat jäsenet voivat hakea uudelleen mukaan.

Ilmoittaudu mukaan 15.4.2022 mennessä.

Raatien toimikausi kestää kaksi vuotta ja sen aikana raadeille järjestetään vähintään kaksi virtuaalista tilaisuutta. Raatien jäsenille voidaan myös lähettää muita kyselyitä ja pyytää kohdennetusti kommentteja kehityksen tueksi.

Lisäksi raadeille lähetetään vuosittain oma asiakastyytyväisyyskysely.

Palkkatietojen asiakasraadit aloittivat ensimmäisen kautensa marraskuussa 2019. Kiitämme kaikkia asiakasraatien toimintaan osallistuneita hyvin kuluneesta toimikaudesta.

Asiakasraadeissa pääset mukaan kehittämään tulorekisteriä

Palkoissa asiakasraateja on kolme: ohjelmistotalojen asiakasraati, tilitoimistojen ja palveluntuottajien asiakasraati sekä muiden ilmoittajien asiakasraati.

Ohjelmistotalojen raatiin valitaan enintään 30 ohjelmistotaloa. Tilitoimistojen raatiin valitaan enintään 100 tilitoimistoa. Muille ilmoittajille suunnattuun raatiin valitaan enintään 100 ilmoittajaa.

Raatien jäsenet valitaan siten, että saadaan mahdollisimman edustava otos tiedon ilmoittajista. Valinnoissa huomioidaan esimerkiksi organisaatiomuoto, kotipaikka, ilmoittamiskanavat ja muut ilmoitustarpeet.

Uudet raadit aloittavat toimintansa toukokuussa 2022.

Tutustu myös:

Tulorekisterin kehittäminen

Sivu on viimeksi päivitetty 18.3.2022