Online-klinikka: lakimuutos, hallintarekisteröidyt osakkeet

Seuraava online-klinikka pidetään 25.11.2020 klo 15-16. Klinikka voi päättyä aikaisemmin, mikäli saamme käsiteltyä kaikki aiheet ja kysymykset lyhyemmässä ajassa.

Online-klinikassa käsiteltäviä aiheita ovat:

  • lakimuutoksen aikataulu
  • lähdeverohakemusten sähköistäminen

Tämä online-klinikka pidetään englanniksi.

Online-klinikoissa käydään lyhyen alustuksen jälkeen läpi toimialalta tulleita kysymyksiä. Toivomme kysymyksiä lähetettävän etukäteen sähköpostitse osoitteeseen financialsector(a)vero.fi. Kysymyksiä voi esittää myös klinikan aikana, mutta kysymyksiin voidaan joutua palaamaan kirjallisesti klinikan jälkeen.

Osallistumisohjeet

Online-klinikka järjestetään Microsoft Teamsillä. Voit käyttää Teams-linkkiä riippumatta siitä onko sinulla Teams asennettuna koneellesi. Kokouksen järjestäjä hyväksyy sinut kokoukseen.

Online-klinikan Teams-linkki

Mikäli et pysty hyödyntämään Teamsiä, voit osallistua kokoukseen myös puhelimitse soittamalla paikallisnumeroosi ja seuraamalla puhelun ohjeita. Kokouksen tunnus on 265 003 94#.

Microsoft Teams toimii parhaiten selaimilla Chrome ja Edge. Emme valitettavasti pysty kokouksen aikana auttamaan mahdollisissa teknisissä ongelmissa, mutta pyydämme laittamaan meille tietoa ongelmista sähköpostitse (financialsector@vero.fi), jotta voimme ottaa ne huomioon seuraavalla kerralla.

Alle on vielä koottu Microsoftin omat tekniset ohjeet Teamsin käytölle:

Kokoukseen liittyminen Teamsissa

Kokoukseen liittyminen ilman Teams-tiliä

Materiaalit