Verotili-palvelu

(vain lukutila, ilmoita ja maksa OmaVerossa)

Yrityksen tai yhteisön puolesta toimivat kirjautuvat palveluun Katso-tunnisteella. Yksityishenkilöt kuten kotitaloustyönantaja, alkutuottaja tai yksityinen elinkeinonharjoittaja kirjautuvat Verotili-palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksillaan tai HST-kortilla. 

OmaVero on korvannut Verotili-palvelun 3.1.2017 alkaen.

Verotili-palvelu on lukutilassa

Verotili-palvelu on lukutilassa. Verotili-palvelusta voit tulostaa vain tiliotteita ja lähetettyjä ilmoituksia 8/2017 saakka.

Tiliotteita voit tulostaa kohdasta Verotilin tapahtumat > Tiliotteet ja valitsemalla sieltä oikean Verotiliotteen kauden.

Verotili -palvelusta lähetettyjä ilmoituksia voit tulostaa kohdasta Ilmoittaminen > Lähetetyt ilmoitukset.

OmaVero korvaa Verotili-palvelun

3.1.2017 alkaen voit mm. antaa ilmoitukset ja maksaa OmaVerossa. Uudessa palvelussa on samat toiminnallisuudet kuin Verotili-palvelussa, mutta uudistuneessa muodossa.

Ajankohtaista

Verotili-palvelu suljetaan 31.8.2017. Vanhoja tiliotteita ja lähetettyjä ilmoituksia voi tulostaa vielä siihen asti. (31.5.2017)

Verotusmenettelyihin on tullut merkittäviä muutoksia vuoden 2017 alusta. Uudistukset koskevat erityisesti asiakkaita, jotka ilmoittavat ja maksavat oma-aloitteisia veroja, kuten arvonlisäveroa ja työnantajasuorituksia.

Tarkempaa tietoa muutoksista: vero.fi/oma-aloitteiset verot

Tutustu palveluun demossa

Lisätietoja

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste tietojen käyttämisestä

Tunnistautumisesta

Ohjeita ja tietoa Katso-tunnisteesta.