Tulorekisterin uusi raportti erittelee maksetut suoritukset tulolajeittain

29.1.2020

Tulorekisterissä on käytössä uusi raportti 618 Maksajan palkkatietoilmoitusten tulolajikohtainen yhteenveto. Raportille lasketaan suorituksen maksajan palkkatietoilmoitusten täsmäytystietoja tulolajitasolla.

Raportti, joka on suunniteltu yhteistyössä palkanlaskijoiden ja ohjelmistotalojen edustajien kanssa, on tarkoitettu maksajille ilmoitustietojen täsmäytystä ja tarkistamista varten.

– Tulorekisteriä kehitetään jatkuvasti asiakkailta saadun palauteen perusteella. Tulorekisterin asiakkaiden palaute on meille ensiarvoisen tärkeä. Saimme vuoden 2019 aikana palautetta tilitoimistoilta ja yrittäjiltä uuden raportin tarpeesta. Raportin sisältö määriteltiin yhdessä ja nyt se on käytössä. Tulorekisteri on tehty asiakkaitaan varten, kertoo Tulorekisteriyksikön johtaja Terhi Holmström.

Tilaa raportti 618 tulorekisterin sähköisestä asiointipalvelusta

Raportin 618 Maksajan palkkatietoilmoitusten tulolajikohtainen yhteenveto voi tilata tulorekisterin sähköisessä asiointipalvelussa, kohdasta Tilaukset. Raportti on csv-muotoinen, mikä mahdollistaa raportin hyödyntämisen erilaisissa taulukkolaskentaohjelmissa.

Lue lisää tulorekisterin raporteista

Suorituksen maksaja voi tilata tulorekisteriin ilmoitetuista tiedoista raportteja

Raportit tulorekisteristä 2020 (pdf)