Kerro käyttökokemuksesi tulorekisteristä

14.10.2020

Tulorekisteri kerää tietoa käyttäjätyytyväisyydestä ja tulorekisterin käyttökokemuksia. Voit osallistua vastaamalla kyselyyn, joka on auki 8.11.2020 asti.

"Haluamme tarkemman käsityksen siitä, miten tulorekisteri on toiminut asiakkaiden näkökulmasta. Tämä vuosittainen kysely antaa meille vertailutietoa siitä, miten olemme onnistuneet kehityksessä sekä eväitä palvelun jatkokehitykseen", kertoo Tulorekisteriyksikön johtaja Terhi Holmström.

Tutkimukseen voi osallistua, jos on ilmoittanut tietoja tulorekisteriin tai käyttänyt tulorekisterin sähköistä asiointipalvelua. Toivomme mukaan tilitoimistoja, yrityksien edustajia sekä kotitaloustyönantajia. Lisäksi pyydämme tulonsaajien käyttökokemuksia omalla kyselylomakkeella.

Tutkimukseen osallistuminen onnistuu noin viidessä minuutissa. Tiedon käyttäjille ja ohjelmistotaloille lähetetään erikseen omat kyselylinkit.

Tulorekisteriä kehitetään palautteen avulla

Kyselyn vastauksia hyödynnetään tulorekisterin kehittämisessä. Tutkimuksen tietoja käsitellään anonyymisti ja turvallisesti.

"Toivomme, että mahdollisimman moni tulorekisterin käyttäjä ehtii kertoa käyttökokemuksiaan tulorekisteristä: siitä mikä toimii ja mitä voisimme yhä parantaa. Tulokset hyödyttävät varmasti jokaista tulorekisterin käyttäjää", Holmström sanoo.

Tulorekisterin asiakastyytyväisyyskyselyyn voit osallistua 8.11.2020 asti:

Sivu on viimeksi päivitetty 14.10.2020