Tulorekisterin sähköiseen asiointipalveluun uusia toiminnallisuuksia

11.4.2019

Tulorekisteriä kehitetään jatkuvasti. Tulorekisteriin on julkaistu uusia toimintoja 10.4.2019.

Toisen yksityishenkilön puolesta asiointi

Yksityishenkilö voi valtuuttaa toisen yksityishenkilön asioimaan puolestaan tulorekisterin sähköisessä asiointipalvelussa. Valtuutus tehdään palvelussa Suomi.fi-valtuudet.

Tulorekisterissä on nyt mahdollista asioida toisen yksityishenkilön puolesta. Valtuutuksen saanut henkilö voi esimerkiksi ilmoittaa palkkatietoja sekä korjata tai mitätöidä niitä toisen henkilön puolesta. Raportteja, kuten tulorekisteriotetta, ei kuitenkaan voi tilata toisen yksityishenkilön puolesta.

Sähköisen asiointipalvelun käytettävyyttä on parannettu

Palkkatietoilmoituksen voi täyttää myös tietokoneen näppäimistön komennoilla. Tämä parantaa tulorekisterin asiointipalvelun käytettävyyttä.

Myös tulorekisterin latauspalvelun käytettävyyttä on parannettu. Nyt käyttäjä saa paremmin tilannetietoa aineiston tilasta. Lisäksi aineiston vastaanottoaika ja käsittelypalaute näytetään vasta, kun se on käsitelty.

Sähköiseen asiointipalveluun on tehty myös muita parannuksia. Lue lisää

Tulorekisteriote

Tulonsaaja voi tilata omista tulorekisteriin annetuista tulotiedoistaan tulorekisteriotteen. Lue lisää

Ilmoituksen tulostaminen

Tulorekisterin palautteissa on pyydetty paljon mahdollisuutta tulostaa ilmoitukset. Tulostus on nyt mahdollista käyttäen selaimen tulostustoimintoa (ctrl + p).

Näin annat palautetta

Tulorekisteri on täysin uusi palvelu ja uusi tapa toimia. Kehitämme tulorekisteriä saadun asiakaspalautteen perusteella. Mielipiteesi on meille tärkeä.

Anna palautetta tulorekisteristä