Tule mukaan kertomaan kokemuksesi tulorekisteristä

15.5.2019

Tulorekisteri kerää tietoa tulorekisterin palvelun käyttäjätyytyväisyydestä ja tulorekisterin käyttökokemuksia kyselytutkimuksella. Tutkimukseen voi osallistua vastaamalla kyselyyn (www.webropol.fi), joka on auki 16.6.2019 asti.

"Keräämme jatkuvasti havaintoja tulorekisterin toiminnasta tulorekisterin palveluiden käyttäjiltä, mutta nyt haluamme kokonaisvaltaisemman käsityksen siitä, miten tulorekisteri on alkuvuoden aikana toiminut. Tutkimuksella mitataan asiakkaiden käyttökokemusta. Tutkimuksia tullaan jatkamaan myös tulevina vuosina, jolloin kertyy vertailutietoa", kertoo Tulorekisteriyksikön johtaja Terhi Holmström.

Tutkimukseen voi osallistua, jos on ilmoittanut tietoja tulorekisteriin ja käyttänyt tulorekisterin sähköistä asiointipalvelua. Mukaan toivotaan tilitoimistoja, yrityksien edustajia sekä kotitaloustyönantajia.  Tiedon käyttäjille ja ohjelmistotaloille lähetetään erikseen omat kyselylinkit.

Tietoja hyödynnetään tulorekisterin kehittämisessä. Tutkimuksen tietoja käsitellään anonyymisti ja turvallisesti.

"Toivomme, että mahdollisimman moni tulorekisterin käyttäjä voisi käyttää 5 minuuttia aikaa siihen, että kertoisi meille mikä tulorekisterissä toimii ja mitä voisimme vielä parantaa. Tulokset hyödyttävät varmasti jokaista, joka tulorekisteriä käyttää", Holmström kannustaa.

Tulorekisterin asiakastyytyväisyyskyselyyn voit osallistua 16.6.2019 asti tästä (www.webropol.fi).