Tule mukaan tulorekisterin käyttäjätutkimukseen

17.4.2018

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Nyt etsimme tulorekisterin käyttäjätutkimukseen

- palkanlaskennan ammattilaisia, jotka hoitavat yritysten palkanlaskentaa ja siihen liittyviä ilmoitusvelvoitteita päivittäisenä työnään ja joiden odotetaan käyttävän tulorekisterin verkossa toimivaa sähköistä asiointipalvelua ja tiedostojen latauspalvelua sekä
- kotitalouksia ja yrittäjiä, jotka ovat vuonna 2017 työllistäneet yhden tai useamman työntekijän verokortilla ja hoitaneet itse palkanmaksun ja ilmoitusvelvoitteet

Palkanlaskija: Ilmoittaudu käyttäjätutkimukseen

Kotitalous ja yritys: Ilmoittaudu käyttäjätutkimukseen

Käytettävyystestien tarkoituksena on testata tulorekisterin sähköisen asiointipalvelun kehitteillä olevaa demoversiota ja arvioida sen helppokäyttöisyyttä palvelun tulevien loppukäyttäjien kanssa.

Käytettävyystestissä käydään läpi joitakin tulorekisterin verkkopalvelun keskeisiä toimintoja ja osallistujia pyydetään kokeilemaan niiden käyttöä. Tutkimuksella pyritään varmistamaan tulevan verkkopalvelun helppokäyttöisyys palkanlaskijoiden sekä kotitalouksien ja pienyrittäjien näkökulmasta.

Järjestämme käytettävyystestit Helsingissä (Lintulahdenkuja 10, Helsinki) ajanjaksolla 8.–23.5.2018. Tutkimus järjestetään henkilökohtaisina testitilaisuuksina ja kunkin tilaisuuden kesto on 1–1,5 tuntia. Tutkimukseen osallistuminen edellyttää paikalla oloa Helsingin tilaisuudessa. Tulorekisterihanke ei korvaa osallistujien mahdollisia matkakustannuksia. Tilaisuus ei vaadi erillistä valmistautumista.

Osallistujilla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua tulorekisterin kehittämiseen! Olemme yhteydessä testeihin valittuihin osallistujiin henkilökohtaisesti tarkemman testiajan sopimiseksi.

Käytämme tutkimuksella kerättyjä tietoja vain palveluidemme kehittämiseen.

Palkanlaskija: Ilmoittaudu käyttäjätutkimukseen

Kotitalous ja yritys: Ilmoittaudu käyttäjätutkimukseen

 Kysyttävää käyttäjätutkimuksesta? Lähetä kysymyksesi tästä.