Tilisiirtolomakkeen tilaus

Tällä lomakkeella voit tilata tarvittaessa uudet tilisiirtolomakkeet jäännösveron, kiinteistöveron, ennakkoveron tai perintö- ja lahjaveron maksamista varten. Täytä tarvittavat tiedot alle ja lähetä tilaus. Jos maksueriä on useampi kuin yksi, saat tilisiirrot kaikista eristä. Huom! Yhteisöt ja yhteisetuudet eivät voi tilata tilisiirtolomakkeita jäännös- tai ennakkoveroista. Näiden verojen maksutiedot löytyvät verotuspäätöksiltä ja OmaVerosta.

Tilisiirtolomakkeet voi tilata vain niistä veroista, jotka sinulla on maksettavanasi. Tällä lomakkeella et voi myöskään hakea tai muuttaa ennakkoveroa. Lue lisää ennakkoveron hakemisesta.

Saat uudet tilisiirtolomakkeet postitse noin viikon kuluessa tilauksen tekemisestä. Tilisiirtolomakkeet lähetetään Verohallinnon asiakastiedoissa olevaan osoitteeseen. Sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä Verohallintoon tilauksen saapumisen varmistamiseksi.

Jos maksat veron vasta eräpäivän jälkeen, sinun on maksettava myös viive- tai viivästyskorkoa. Voit maksaa viive- tai viivästyskoron samalla tilisiirrolla. Viivekoron määrän voit laskea viivekorkolaskurilla. Viivästyskoron sekä lahjaveron viivekoron voit laskea OmaVerossa. Ota huomioon, että viivekorkoa peritään myös mahdolliselle veronkorotukselle.

Laske viivekoron määrä laskurilla

Laske viivästyskoron määrä OmaVerossa

Lue lisää verojen maksamisesta

* Pakollinen tieto

Vero (voit valita useampia)
Sivu on viimeksi päivitetty 1.11.2017