Yhdistys: näin valtuutat

Jos olet yhdistysrekisteriin merkitty yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja tai nimenkirjoitusoikeudellinen, voit asioida yhdistyksen puolesta ilman erillistä valtuutta OmaVerossa, Lomake.fi:ssä ja Ilmoitin.fi:ssä.

Jos sinulla on oikeus edustaa yhdistystä yksin, voit antaa toiselle henkilölle tai yritykselle Suomi.fi-valtuuden yhdistyksen veroasioiden hoitoon. Henkilötunnuksesi ja toimielinrooli (nimenkirjoitusoikeudellinen) pitää olla kirjattu yhdistysrekisteriin. Voit tarkistaa tiedot Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteristä.

Huomaa! Valtuutettu asianhoitaja ei voi muuttaa yhdistyksen tilinumeroa OmaVerossa. Muutoksen voi tehdä ainoastaan yhdistysrekisteriin merkityillä toimielinrooleilla eli yhdistyksen puheenjohtaja tai yksin nimenkirjoitusoikeudellinen edustaja.

Anna valtuus Suomi.fi:ssä

Suomi.fi-valtuudet veroasioiden hoitoon