Miksi tulisit töihin Verohallintoon?

Suomalainen hyvinvointi luodaan yhdessä, ja verohallintolaisilla on siinä tärkeä rooli. Keräämme yhteiskunnan käyttöön verotuloja vuosittain yli 60 miljardia euroa. Työmme on merkityksellistä: tuemme suomalaisen yhteiskunnan kantavia rakenteita.

Olemme moderni IT-talo, jonka toiminnan ytimessä on asiakkaan elämän helpottaminen. Olemme edelläkävijöitä asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen parantamisessa. Jatkuva kehittäminen, kokeilut ja parhaat asiantuntijat ovat tärkeimpiä menestystekijöitämme.

Toimintakulttuurimme syntyy teoista

Annamme tilaa toistemme asiantuntemukselle ja autamme toisiamme onnistumaan. Ratkaisut syntyvät eri alojen osaajien yhteistyönä, ja saamme kokea onnistumisia yhdessä. Esimiehemme ovat oikeudenmukaisia ja kannustavia ja he rohkaisevat työntekijöitä toimimaan itsenäisesti. 

Luottamuksellinen toimintakulttuuri auttaa tekemään työstä vähemmän riippuvaista ajasta ja paikasta. Kun työntekijät voivat hyvin, asiakkaammekin ovat tyytyväisiä. 

Kannustamme sinua kehittymään työssäsi

Verohallinto on jatkuvasti uudistuva asiantuntijaorganisaatio, jossa henkilöstön osaamista arvostetaan.

Isona organisaationa tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia oman kehittymispolun rakentamiseen erilaisten työtehtävien, projektien, kouluttautumisen ja yhteistyöverkostoissa toimimisen kautta. 

Uudistumishalukkuutemme, verkostomaiset  työskentelytavat ja kokeilukulttuuri luovat ympäristön, jossa voimme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja uusia työn tekemisen tapoja. Työskentelemme nykyaikaisissa toimitiloissa ja hyödynnämme teknologiaa monipuolisesti.

Jatkuvasti kehittyvään verotustyöhön tarvitaan uusia osaajia. Tule mukaan!

Katso videot:

Saat tiedon avoimista työpaikoistamme

Sivu on viimeksi päivitetty 14.6.2018