Ammatin- ja liikkeenharjoittaja - Elinkeinotoiminnan veroilmoitusten postitus alkoi

Verohallinnon tiedote, 22.1.2019

Ammatin- ja liikkeenharjoittajien elinkeinotoiminnan veroilmoitusten (lomake 5) postitus on alkanut. Voit antaa jo nyt  elinkeinotoiminnan veroilmoituksen tiedot OmaVero-palvelussa.

Palauta elinkeinotoiminnan veroilmoitus (lomake 5) viimeistään 2.4.2019

Tee elinkeinotoiminnan veroilmoitus OmaVerossa jo nyt

Voit antaa OmaVero-palvelussa arvonlisäveroilmoituksen lisäksi myös elinkeinotoiminnan veroilmoituksen jo nyt. Voit antaa ilmoituksen myös verkkolomakkeella lomake.fi:ssä, tiedostona Ilmoitin.fi-palvelun kautta tai paperilomakkeella.

Jos asianhoitaja tai joku muu hoitaa veroasioita puolestasi, huomaa, että valtuuttamiseen on tullut muutoksia. Valtuutetun täytyy ottaa käyttöön Suomi.fi-valtuus tai uusi Katso-valtuus, jos ilmoituksen antaa OmaVerossa.

Varaa aikaa postin kululle, jos ilmoitat paperilla

Jos annat veroilmoituksen paperilla, huomaa, että tänä vuonna veroilmoituksen täytyy olla perillä Verohallinnossa viimeistään määräpäivänä. Veroilmoituksen mukana ei lähetetä enää painettua täyttöopasta tai palautuskuorta. Täyttöoppaat löytyvät vero.fi:stä. Palautuskuoren saat tarvittaessa verotoimistosta tai soittamalla asiakaspalveluun. Tarvittavat liitelomakkeet saat osoitteesta vero.fi//lomakkeet

Tarkista ja korjaa esitäytetty veroilmoitus

Saat esitäytetyn veroilmoituksen henkilökohtaisista tuloistasi maaliskuussa. Tarkista tiedot ja tee tarvittaessa korjaukset viimeistään 2.4.2019

Tarvitsetko apua asiointiin?