OmaVero on jälleen auki ja palvelemme normaalisti

Verohallinnon tiedote, 9.11.2018

Verohallinnon verkkopalvelujen uudistamisesta johtunut rajoitettu palvelu on päättynyt ja palvelemme kaikissa kanavissa normaalisti. OmaVero on jälleen auki.

Rajoitetun palvelun aikana esimeriksi Ilmoitin.fi:n kautta lähettämäsi tiedot käsitellään Verohallinnossa nyt palveluiden avauduttua. Huomaa, että ehdit antaa ilmoitukset marraskuussa erääntyvistä oma-aloitteisista veroista, esimerkiksi syyskuun arvonlisäverosta tai lokakuun työnantajasuorituksista vielä maanantaihin 12.11. asti.

Verkkopalvelujen uudistuksesta johtuen negatiivisen arvonlisäveron palautuksissa on viivettä. Palautuksia voidaan maksaa 15.11. lähtien.

OmaVero on laajentunut palvelemaan myös henkilöasiakkaita. OmaVerossa voit hoitaa nyt lähes kaikki omat sekä yrityksen tai yhteisön veroasiat. OmaVero on korvannut Verokortti verkossa -palvelun ja saat sieltä jatkossa esimerkiksi vuoden 2018 muutosverokortin. Näet OmaVerosta esimerkiksi veronpalautuksesi määrän tai jäännösveron maksutiedot. Voit jatkossa myös maksaa jäännösveron ja ennakkoveron OmaVeron kautta.

OmaVeroon pääset kirjautumaan aikaisempaan tapaan pankkitunnuksilla tai Katso-tunnisteella. Toisen puolesta asioidessa tarvitset valtuutuksen. Lue lisää kirjautumisesta ja valtuuksista: Tietoa OmaVerosta

Jos puolesta asiointi ei onnistu, voit etsiä vastausta täältä.