Kiinteistöverotuspäätökset saapuvat maaliskuussa

Verohallinnon tiedote, 8.3.2018

Kiinteistöverotuspäätökset 2018 saapuvat kiinteistönomistajille maaliskuun loppuun mennessä. Tarkista kiinteistöverotuspäätös. Jos tiedoissa on korjattavaa, täydennä tiedot kätevästi verkossa.

Tarkista postitse saapunut kiinteistöverotuspäätös. Jos kaikki tiedot ovat oikein, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos tiedoissa on korjattavaa tai täydennettävää, tee muutokset Kiinteistötiedot verkossa -palvelussa.

Verkossa ilmoittaminen on helppoa, sillä palvelu ohjaa ilmoittamisessa. Näin myös virheiden mahdollisuus vähenee.

Kiinteistöveroilmoituksen viimeinen korjauspäivä on merkitty etusivulle. Se on joko 8.5.2018 tai 15.5.2018. Yhteisöjen ja yhteisetuuksien viimeinen palautuspäivä on 30.4.2018.

Jos kiinteistöveron määrää muutetaan, saat korjatun kiinteistöverotuspäätöksen elokuussa. Säilytä kuitenkin vanha kiinteistöverotuspäätös ja sen liitteinä olevat tilisiirtolomakkeet. Vuoden 2018 kiinteistöveron eräpäivät ovat 3.9. ja 15.10.

Kysy neuvoa chatissa

Voit kysyä neuvoa Kiinteistötiedot verkossa -palvelusta löytyvästä chatista. Asiakaspalvelijat auttavat reaaliaikaisesti palvelun käyttöön tai kiinteistötietojen muutosten tekemiseen liittyvissä asioissa. 

Lue lisää: