Verokampus - uusi vero-opetussivusto avattu

Verohallinnon tiedote, 11.1.2017

Verokampus.fi - nuorille suunnattu vero-opetussivusto on avattu. Sivuston tarkoituksena on auttaa nuoria ottamaan veroasiat haltuun. Verokampukselta löydät apua, ohjeita ja videoita nuoria koskettaviin veroasioihin. Aiheet tuodaan esiin elämäntilanteiden, ajankohtaisten aiheiden ja henkilökohtaisten näkökulmien kautta.

Verokampus tuo verotuksen tutuksi esimerkkien ja oikeiden elämäntilanteiden kautta. Kun lähdet työelämään, voi sinun olla hankalaa hahmottaa, miten veroasioiden kanssa tulisi toimia. Nykypäivänä tulonlähteitä voi olla monia erilaisia. Ilmiöt tuovat myös usein mukanaan uudenlaisia verotustilanteita, joihin etsitään vastauksia. 

Vero-opastuksen lisäksi Verokampukselta löytyy vierailevien kirjoittajien omia näkökulmia verotukseen – urheilija kertoo, miten hän on saanut toteuttaa unelmaansa yhteiskunnan tuella, ja nuori yrittäjä neuvoo, mitä haasteita oman yrityksen perustamiseen liittyy. Sivusto toimii myös tietopankkina ja opetuksen apuvälineenä. Verokampuksella on oma osio opettajille, joka sisältää materiaalia veroasioiden opetuksen tueksi.

Verokampuksen kehittäminen jatkuu

Sivustoa kehitetään palautteen perusteella. Kehitystyö jatkuu yhdessä nuorten ja opettajien kanssa. Sivustoa laajennetaan ja sinne tuodaan uusia elementtejä. Toivommekin saavamme palautetta käyttäjiltä ja teemme mielellämme yhteistyötä koulujen kanssa.

Tutustu sivustoon osoitteessa verokampus.fi.