Liikkeen- ja ammatinharjoittaja, tee veroilmoitukset verkossa

Verohallinnon tiedote, 9.3.2017

Elinkeinotoiminnan veroilmoitus, esitäytetty veroilmoitus sekä kiinteistöveroilmoitus on helpoin tehdä verkossa. Palautuspäivät löydät kotiin lähetetyistä lomakkeista.

Palautuspäiväsi voi olla joko 3.4.2017, 9.5.2017 tai 16.5.2017. Yrittäjä ja hänen puolisonsa palauttavat veroilmoituksensa samaan aikaan. 

Elinkeinotoiminnan veroilmoitus (lomake 5) on aina palautettava

Elinkeinotoiminnan veroilmoitus on helpoin antaa verkossa. Jos annat tiedot paperilla, ilmoita elinkeinotoiminnan tiedot veroilmoituslomakkeella 5. Palautuspäivän löydät kotiin lähetetyltä lomakkeeltasi.

Esitäytetty veroilmoitus on helppo korjata verkossa

Esitäytetyt veroilmoitukset saapuvat liikkeen- ja ammatinharjoittajille sekä heidän puolisoilleen maaliskuun puoliväliin mennessä. Tee tarvittavat muutokset verkossa osoitteessa vero.fi/veroilmoitus.

Sinun ei tarvitse palauttaa esitäytettyä veroilmoitusta, jos siinä ei ole mitään korjattavaa tai jos korjaat tiedot verkkopalvelussa.

Veroilmoituksen korjaaminen verkossa on helppoa. Palvelu ohjaa sinua täyttämään kaikki tarpeelliset tiedot. Korjaukset voi tehdä myös ruotsin- ja englanninkielisissä palveluissa.

Tarkista samalla kiinteistöverotuksen tiedot

Kiinteistöveroilmoituksen viimeinen palautuspäivä on 16.5. 

Jos tiedoissa on korjattavaa tai täydennettävää, tee muutokset Kiinteistötiedot verkossa -palvelussa.

Kirjaudu turvallisesti

Verkkopalveluiden käyttö on turvallista, koska kirjautuminen tapahtuu joko omilla pankkitunnuksilla tai Katso-tunnisteella. Myös tilitoimisto voi antaa liikkeen- ja ammatinharjoittajan puolesta kaikki veroilmoitukset Katso-tunnisteella.

Näin tunnistaudut verkkopalveluun

Katso-palvelu