Kansainvälistyvät kasvuyritykset keskiössä – varmuutta veroasioihin täsmäpalvelulla

Verohallinnon tiedote, 11.4.2017

Verohallinto tarjoaa nyt yksilöllistä ja reaaliaikaista asiantuntijatukea kasvuyritysten verotusasioiden ennakointiin ja ratkaisemiseen. Jotta yritys ei kasvupolullaan kompastuisi verotukseen, haluamme tarjota kasvuyrityksille mahdollisimman matalan kynnyksen palveluväylän veroasioiden hoitamiseen.

Asiakkaat saavat yhteyden kasvuyrityksiin erikoistuneeseen asiantuntijatiimiin suoraan sähköpostitse (kasvuyritykset(a)vero.fi) tai yhteydenottolomakkeella. Asiantuntijat sopivat yhteydenoton jälkeen jatkokeskusteluista – nopealla reagointivalmiudella.

Kasvuyritysten palvelukanavat löytyvät uudelta kansainvälistyville kasvuyrityksille suunnatulta verkkosivulta (www.vero.fi/kasvuyritykset), missä kerrotaan lisää tyypillisistä kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyvistä verotuskysymyksistä. Voit ottaa meihin yhteyttä näissä tai muissa kohtaamissasi verotusasioissa.

Palvelu on ollut tällä mallilla käytössä vuoden alusta lähtien. Yritysverotusyksikön asiakkuuspäällikkö Miika Wires kertoo, että yritykset ovat löytäneet palvelun hyvin. Hänen mukaansa myös palaute on ollut myönteistä: ”Yritykset ovat kertoneet saaneensa varmuutta veroasioidensa hoitamiseen ja vieläpä melkoisen pienellä vaivalla”. ”Haluamme jatkaa toimivaa yhteistyömallia ja toivomme, että yhä useampi yritys löytää palvelumme”, Wires kertoo.

Lisätietoa kasvuyritysten verotusasioista sekä palvelukanavat löytyvät täältä:

Ota yhteyttä suoraan:

Lisätietoja:

Miika Wires, asiakkuuspäällikkö
miika.wires(a)vero.fi

Jouni Marjo, toimialapäällikkö
jouni.marjo(a)vero.fi