Tule kuulemaan, mikä verotuksessa muuttuu vuonna 2017

Verohallinnon tiedote, 7.11.2016

Verotusmenettelyihin on tulossa merkittäviä muutoksia vuoden 2017 alusta. Uudistukset koskevat erityisesti asiakkaita, jotka ilmoittavat ja maksavat oma-aloitteisia veroja, kuten arvonlisäveroa ja  työnantajasuorituksia. Kerromme näistä muutoksista verkkoseminaarissa ja esittelemme myös uuden OmaVero-palvelun. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Kohderyhmä: yrittäjät ja muut oma-aloitteisia veroja ilmoittavat, esimerkiksi satunnaiset työnantajat

Verkkoseminaarin ohjelma

  • Mikä muuttuu verotuksessa 2017?
  • OmaVero korvaa Verotili-palvelun
  • Kysymysklinikka (30 min)

Tilaisuudet ja ilmoittautuminen:

Verohallinnon asiantuntijat vastaavat kysymyksiin suorissa lähetyksissä. Verkkoseminaarien esitykset nauhoitetaan, joten ne ovat katsottavissa myöhemminkin.

- Tilaisuuksia on helppo seurata omalta koneelta ja jos mielessä on kysymys, sen voi esittää asiantuntijalle kätevästi lähetyksessä olevan chatin välityksellä, neuvoo viestintäpäällikkö Eira Karppinen Verohallinnosta.

Tilaisuudet lähetetään Flash-videona. Flashin toimivuuden voi testata Verohallinnon verkkoseminaarit -sivulla. Jos jo julkaistut videot lähtevät pyörimään, katselun pitäisi onnistua myös suoran lähetyksen aikana.

Tilaisuuksia voi seurata myös Verohallinnon YouTube-kanavalla, josta löytyvät myös kaikkien verkkoseminaariemme tallenteet. Tietokoneen tai muun katselulaitteen toimivuuden voi testata Youtube videoita toistamalla. Videoiden toistuessa päivitykset ja asetukset ovat kunnossa. Verkkoyhteyden olisi hyvä olla vähintään 2/1 Mbits, verkkoyhteyden nopeuden voi testata esimerkiksi täällä: www.speedtest.net/

Lue lisää aiheesta Verotuksen muutoksia 2017 -kampanjasivulta.