Periscope-lähetys ja Twitter-chat osakeyhtiöille veroilmoituksesta ti 19.4.

Verohallinnon tiedote, 12.4.2016

Järjestämme yhteistyössä Yritys-Suomen kanssa Periscopessa tiistaina 19.4. klo 10 puolituntisen asiantuntijakeskustelun osakeyhtiön veroilmoituksesta. Heti tämän jälkeen käynnistyy Twitterissä kyselytunti samasta aiheesta. Kysyminen onnistuu aihetunnisteella #verochat, ja vastauksia on antamassa Verohallinnon asiantuntija. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

Suorassa Periscope-lähetyksessä 19.4. klo 10–10.30 käsittelemme osakeyhtiön veroilmoituksen hankalia kohtia, helposti vältettäviä kompastuskiviä ja sivutaan muun muassa sähköistä asiointia. Keskustelijoina ovat Verohallinnon Yritysverotusyksikön ylitarkastaja Lauri Tuomarla ja Yritys-Suomen Talousapu-neuvontapuhelimen kehityspäällikkö Jari Leskinen.

Keskustelua voi seurata Pericope-sovelluksessa @Verohallinto-tililtä tai miltä tahansa selaimelta linkin kautta, jonka jaamme Twitterissä @Verouutiset-tilillä lähetyksen alettua tiistaina 19.4. klo 10.  

Kysy asiantuntijalta Twitter-chatissa klo 10.30-11.30  

Periscope-lähetyksen jälkeen asiantuntijamme, ylitarkastaja Tiina Rantala (@rantalatii) Verohallinnon Yritysverotusyksiköstä päivystää Twitterissä. Hän vastaa yleisiin kysymyksiin osakeyhtiön veroilmoituksesta.

Osallistuminen keskusteluun on helppoa: twiittaa kysymyksesi omalta tililtäsi ja käytä twiitissäsi aihetunnistetta #verochat. 

Jos sinulla on yksityiskohtaisempia kysymyksiä, suosittelemme hyödyntämään Vastauspankkiamme