Verohallinto palkittiin jälleen sähköisistä palveluista

Verohallinnon tiedote, 7.12.2015

Verohallinnolle satelee kiitosta sähköisten palvelujen kehittämisestä.

Tietohallintojohtaja Markku Heikura otti äskettäin vastaan Management Eventsin valtionhallinnon vaikuttajafoorumin Vuoden vaikuttaja -palkinnon, joka tällä kertaa jaettiin digitaalisten palveluiden kehittämisestä.

Aiemmin foorumi on palkinnut vuoden vaikuttajina henkilöitä. Tällä kertaa esiraati oli valinnut yleisöäänestykseen kolme organisaatiota: Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin, Kansaneläkelaitoksen ja Verohallinnon.

Organisaatiot kilpailivat teemalla "edelläkävijäorganisaatio sähköisessä asioinnissa". Lyhyen paneelin aikana organisaatioiden edustajat pääsivät kertomaan onnistumisistaan sähköisessä asioinnissa ja siitä, miten ne pyrkivät parantamaan asiakaskokemusta.

– Nostin paneelissa esiin asiakaslähtöisyytemme ja pyrkimyksemme vähentää asiakkaan hallinnollista taakkaa. Kerroin myös ennakoivasta ohjauksesta ja neuvonnasta. Pyrimme määrätietoisesti luomaan asiakkaalle positiivisen olon palvelutilanteessa ja että sähköisissä palveluissa helppous on päämäärämme, Heikura kertoo Hämeenlinnan Vanajanlinnassa järjestetystä paneelista.

Koko tapahtuman teemat liikkuivat tänä vuonna toiminnan muutoksen ja digitalisaation ympärillä.

Verohallinto on pärjännyt Management Eventsin äänestyksissä tänä vuonna erityisen hyvin. Nyt saatu palkinto on jo kolmas kahden kuukauden sisään.

Lokakuussa Verokortti verkossa -palvelu (VKV) palkittiin vuoden digihankkeena Management Eventsin Digital Business and Services konferenssissa. Vuoden digiorganisaatio -palkinto tuli saman yhtiön Strategy Forum -tilaisuudessa.

Arvostusta on tullut myös vero.fi-sivustolle. Se sijoittui äskettäin seitsemänneksi Taloustutkimus Oy:n verkkobrändien arvostus ja suosittelu -tutkimuksessa, jossa oli mukana 175 tunnetuinta suomalaista ja ulkomaista verkkobrändiä.

Lue lisää: