Ulkomainen yritys rakennusalan toimijana Suomessa - Mitä huomioitavaa yrityksen ja työntekijän verotuksessa, verkkoseminaari 10.10.

Ajankohta:
10.10.2018 13:00 - 15:00

Tule mukaan kuuntelemaan mitä ulkomaisen rakennusalan yrityksen pitää ottaa huomioon toimiessaan Suomessa: milloin yritykselle muodostuu verotukseen liittyviä velvoitteita Suomessa, mitä työnantajavelvoitteita on, miten työntekijän yleinen tai rajoitettu verovelvollisuus määräytyy ja miten se vaikuttaa työnantajan velvollisuuksiin. Kerromme myös veronumerorekisteristä rakennusalalla sekä pääkohtia rakentamispalveluiden ilmoitusvelvollisuudesta, ja erityisesti miten löydät tietoa veroista ja Verohallinnon palveluista. 

Kohderyhmä: Suomessa rakennusalalla toimivat ulkomaiset yritykset, kansainvälisten yritysten vero- ja taloushallinnon asioiden hoitajat ja paikalliset edustajat. 

Verkkoseminaarin ohjelma:

  • Ulkomaisen yhtiön verovelvoitteet Suomessa
  • Työnantajavelvoitteista ja työntekijän yleisestä tai rajoitetusta verovelvollisuudesta Suomessa
  • Rakentamiseen liittyvä tiedonantovelvollisuus (urakka- ja työntekijätiedot) ja veronumerorekisteri

Verohallinnon asiantuntijat vastaavat kysymyksiin chatissä.

Tilaisuus pidetään englanniksi.

Pääset seuraamaan lähetystä osoitteessa www.mediaserver.fi/live/vero. Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä.

Käytämme webinaarissa Youtube Live -tekniikkaa. Suosittelemme selaimeksi Chromea, Firefoxia tai Safaria. Youtube Live ei toimi, jos käytät Windows 7 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer selainta. Windows 7 käyttöjärjestelmässä tulee erityisesti käyttää Chrome tai Firefox -selainta. Windows 10 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer selain toimii normaalisti.

Ennen tilaisuutta saat sähköpostiisi tarkemmat ohjeet osallistumisesta. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden voi katsoa tallenteena 11.10. lähtien.

Ilmoittaudu tapahtumaan