Maatalousyrittäjän ja metsänomistajan veroinfo

Ajankohta:
8.1.2018 13:00 - 15:30

Verkkoseminaari on tarkoitettu maatalousyrittäjille ja metsätaloudenharjoittajille. Tilaisuudessa käydään läpi ajankohtaista asiaa metsä- ja maatalousverotuksesta. Tilaisuus on maksuton.

Verkkoseminaarin ohjelma:

  • Metsäverotuksen ajankohtaiset asiat
  • Maatalousverotuksen ajankohtaiset asiat
  • OmaVero-palvelu

Pääset seuraamaan lähetystä osoitteessa www.mediaserver.fi/live/vero.

Verohallinnon asiantuntijat vastaavat kysymyksiin chatissä. Voit lähettää ilmoittautumisen yhteydessä kysymyksiä ongelmatilanteista, joihin toivot seminaarissa vastausta. Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä.

Voit seurata lähetystä:

  • tietokoneella, johon on asennettu Flash
  • mobiililaitteella, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä.

Testaa yhteyksien ja flash-ohjaimen toimivuus etukäteen. Voit testata tietokoneen tai muun katselulaitteen toimivuuden toistamalla Youtube-videoita. Päivitykset ja asetukset ovat kunnossa, kun pystyt katsomaan videoita. Verkkoyhteyden olisi hyvä olla vähintään 2/1 Mb. Verkkoyhteyden nopeuden voi testata esimerkiksi täällä: speedtest.net/.

Käytämme webinaarissa Youtube Live tekniikkaa. Suosittelemme selaimeksi Chromea, Firefoxia tai Safaria. Youtube Live ei toimi, jos käytät Windows 7 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer selainta. Windows 7 käyttöjärjestelmässä tulee erityisesti käyttää Chrome tai Firefox selainta. Windows 10 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer selain toimii normaalisti.

Ennen tilaisuutta saat sähköpostiisi tarkemmat ohjeet osallistumisesta.

Tilaisuuden voi katsoa tallenteena 9.1. lähtien.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Sivu on viimeksi päivitetty 27.11.2017