Maahantuonnin arvonlisäverotus, verkkoseminaari

Ajankohta:
15.12.2017 13:00 - 14:00

Tule mukaan kuuntelemaan, miten maahantuonnin arvonlisäverotuksen menettelyt muuttuvat tämän siirtyessä Tullilta Verohallinnolle 1.1.2018 alkaen. Muutos koskee vain arvonlisäverorekisteriin merkittyjen asiakkaiden tekemiä tuonteja. Kerromme verkkoseminaarissa mm, mitä menettelyn muuttuminen oma-aloitteiseksi tarkoittaa, ja miten maahantuonnin arvonlisävero jatkossa lasketaan, ilmoitetaan ja maksetaan.

Kohderyhmä: Maahantuontia harjoittavat arvonlisäverorekisteriin merkityt asiakkaat sekä muut maahantuonnin arvonlisäveroa ilmoittavat tahot, kuten tilitoimistot.

Pääset seuraamaan lähetystä osoitteessa www.mediaserver.fi/live/vero.

Suosittelemme selaimeksi Chromea, Firefoxia tai Safaria. Käyttämämme Youtube Live -tekniikka ei toimi, jos käytät Windows 7 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer selainta. Windows 7 käyttöjärjestelmässä tulee erityisesti käyttää Chrome- tai Firefox -selainta. Windows 10 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer -selain toimii normaalisti.

Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä. Voit seurata lähetystä

  • tietokoneella, johon on asennettu Flash
  • mobiililaitteella, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä.

Testaa yhteyksien ja flash-ohjaimen toimivuus etukäteen. Voit testata tietokoneen tai muun katselulaitteen toimivuuden toistamalla Youtube-videoita. Päivitykset ja asetukset ovat kunnossa, kun pystyt katsomaan videoita. Verkkoyhteyden olisi hyvä olla vähintään 2/1 Mb. Verkkoyhteyden nopeuden voi testata esimerkiksi täällä: speedtest.net/.

Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden voi katsoa tallenteena 16.12. lähtien.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Sivu on viimeksi päivitetty 17.10.2017