Infotilaisuus raportointivelvollisille: Verotuksen maakohtaisen raportin tekniset vaatimukset ja korjausmenettelyn muutokset

Ajankohta:
14.2.2019 12:00 - 15:00

Verotuksen maakohtainen raportointi koskee monikansallisia konserneja, joiden konsernituloslaskelman liikevaihto on vähintään 750 miljoonaa euroa. Verotuksen maakohtaisen raportin antaa lähtökohtaisesti konsernin ylin emoyritys. Verotuksen maakohtainen raportti on tilikausittain laadittava selvitys monikansallisen konsernin maksamista veroista ja tietyistä muista taloudellisista tiedoista eri valtioissa.

Infotilaisuuden tarkoituksena on auttaa muodostamaan tekniset vaatimukset täyttävä maakohtainen raportti XML-muodossa. Tilaisuudessa ei käsitellä maakohtaisen raportoinnin substanssiasioita.

Ohjelma:

  • Uusi korjausmenettely sekä siihen liittyvät tekniset vaatimukset
  • Kokemukset maakohtaisen raportin XML-ilmoittamisesta ja yleisimmin ilmenneet virheet
  • Usein esitetyt kysymykset ja vastaukset
  • Kysymyksiä ja keskustelua

Tilaisuus on suomenkielinen.

Kohderyhmä:

Konsernien suomalaiset ylimmät emoyritykset ja niiden Country by Country (CbC) -raportoinnista vastaavat tekniset asiantuntijat (esim. henkilöt, jotka vastaavat CbC-tietojen XML-konvertoinnista).  

Aika ja paikka:

14.2.2019 klo 1215

Verohallinto, Vääksyntie 4 Helsinki, koulutustila

Tilaisuuteen voi osallistua myös Skypen välityksellä. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan osallistutaanko tilaisuuteen Verohallinnon tiloissa vai Skypen välityksellä.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittaudu viimeistään 30.1.2019 mennessä.