Palkka.fi palkanmaksajan apuna

Ajankohta:
16.4.2018 18:00 - 19:30

Maksatko palkkaa tai palkkiota? Kerromme tilaisuudessa, miten kotitaloudet ja yritykset voivat hyödyntää maksutonta Palkka.fi-palvelua, joka toimii vuoden 2019 alusta alkaen myös kotitalouksien, pienyritysten ja pienyhteisöjen maksamien palkkatietojen ilmoituskanavana kansalliseen tulorekisteriin. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita palkan maksamiseen ja laskemiseen liittyvistä asioista.

 

Kohderyhmä: palkkaa tai palkkiota maksavat kotitaloudet, yritykset ja yhdistykset

 

Verkkoseminaarin ohjelma:

  • Palkka.fi – Yleistä palvelusta ja työnantajuudesta
  • Kotitalous – Kuinka hoidat palkanlaskennan ja siihen liittyvät sivukulut sekä muut velvoitteet. Myös kotitalousvähennys hoituu samalla.
  • Yritys – Miten yritys tai yhdistys voi hyödyntää Palkka.fi:tä palkanlaskennassa ja muiden työnantajavelvoitteiden hoitamisessa.
  • Verohallinnon asiantuntijat vastaavat kysymyksiin chatissä

Pääset seuraamaan lähetystä osoitteessa www.mediaserver.fi/live/vero.

Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä.

Käytämme webinaarissa Youtube Live -tekniikkaa. Suosittelemme selaimeksi Chromea, Firefoxia tai Safaria. Youtube Live ei toimi, jos käytät Windows 7 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer selainta. Windows 7 käyttöjärjestelmässä tulee erityisesti käyttää Chrome tai Firefox -selainta. Windows 10 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer selain toimii normaalisti.

Ennen tilaisuutta saat sähköpostiisi tarkemmat ohjeet osallistumisesta. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden voi katsoa tallenteena 17.4. lähtien.

Ilmoittaudu tapahtumaan