Tapahtumat ja verkkoseminaarit

Uuden yrittäjän veroinfo 18.10.


Verkkoseminaari uusille yrittäjille tai yrittäjyydestä kiinnostuneille. Saat infossa perustiedot verojen ilmoittamisesta ja maksamisesta, ennakkoveroista, tuloverotuksesta ja arvonlisäverotuksesta.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Arvonlisäverotus sosiaali- ja terveysalalla, verkkoseminaari 15.11


Verkkoseminaarin kohderyhmänä on sosiaalihuolto- sekä terveyden- ja sairaanhoitoalan yritykset, yritysten taloushallinnosta vastaavat, tilitoimistot. 

Tule mukaan kuulemaan sosiaalihuoltopalveluiden ja terveyden- ja sairaanhoitopalveluiden arvonlisäverotuksesta.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Veroinfoa sukupolvenvaihdoksesta yrittäjän kuoleman jälkeen 16.11.


Verkkoseminaari on tarkoitettu henkilöille, jotka avustavat yrittäjän tai maanviljelijän leskeä ja perillisiä perityn omaisuuden sukupolvenvaihdoksen toteuttamisessa. Tilaisuudessa käydään läpi muun muassa se, millaisia ilmoituksia perintöverotukseen on syytä tehdä, millaisia asioita on otettava huomioon kuolinpesän tuloverotuksessa, jos kuolinpesä omistaa maatila- tai yritysomaisuutta, sekä osituksen ja perinnönjaon verovaikutuksia, kun kohteena olevaan omaisuuteen kuuluu maatila tai yritys.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Verotuksen muutoksia 23.11. klo 10–11.30


Verkkoseminaari yritysasiakkaille (muutokset koskevat yhteisöjä ja yhteisetuuksia) 

Tule mukaan kuuntelemaan, miten yhteisöjen tuloveron maksaminen, korot ja veronkanto uudistuvat sekä sähköinen asiointi laajenee niitä koskevien lakimuutosten tullessa voimaan 1.11.2017. Lisäksi kerromme, kuinka Oma-vero -palvelu korvaa yhteisöjen veroilmoituspalvelun.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Verotuksen muutoksia 23.11. klo 13–14.40


Verkkoseminaari tilitoimistoille

Tule mukaan kuuntelemaan, miten yhteisöjen tuloveron maksaminen, korot ja veronkanto uudistuvat sekä sähköinen asiointi laajenee niitä koskevien lakimuutosten tullessa voimaan 1.11.2017. Lisäksi kerromme, kuinka Oma-vero -palvelu korvaa yhteisöjen veroilmoituspalvelun

Lue lisää ja ilmoittaudu

Maahantuonnin arvonlisäverotus, verkkoseminaari 15.12. klo 13–14


Maahantuonnin arvonlisäverotus siirtyy Tullilta Verohallinnolle 1.1.2018. Muutos koskee arvonlisäverovelvollisten rekisteriin merkittyjä asiakkaita.

Verkkoseminaari on tarkoitettu maahantuontia harjoittaville arvonlisäverorekisteriin merkityille asiakkaille sekä muille maahantuonnin arvonlisäveroa ilmoittaville tahoille, kuten tilitoimistoille. Tule mukaan kuuntelemaan, miten maahantuonnin arvonlisäverotuksen menettelyt muuttuvat 1.1.2018 alkaen. Kerromme verkkoseminaarissa mm., mitä menettelyn muuttuminen oma-aloitteiseksi tarkoittaa, ja miten maahantuonnin arvonlisävero jatkossa lasketaan, ilmoitetaan ja maksetaan.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Aiempien verkkoseminaarien aineistoja

Sivu on viimeksi päivitetty 28.7.2017