Tapahtumat ja verkkoseminaarit

Palkka.fi – Näin valmistaudut tulorekisteriä varten 4.9.

Maksatko palkkaa tai palkkiota? Tulorekisteri tuo muutoksia palkkatietojen ilmoittamiseen vuonna 2019.  Tilaisuudessa kerromme, miten voit hyödyntää Palkka.fi:tä palkkatietojen ilmoituskanavana tulorekisteriin.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Veroinfoa tilitoimistoille 4.9.

Kerromme tilitoimistoille suunnatussa veroinfossa, mitä muutoksia veroasioiden valtuuttamiseen ja henkilöasiakkaiden verotukseen on tulossa loppuvuodesta ja miten maksuja ja palautuksia käytetään eri veroille.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

KOVE Open House Vallila 20.9.

Konserniverokeskus järjestää asiakasyritysten talous- ja verojohdolle sekä sidosryhmille tarkoitetun tilaisuuden Konserniverokeskuksen toimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista. Tilaisuus toteutetaan avoimien ovien hengessä ja on ensisijaisesti suunnattu Konserniverokeskuksen asiakasyritysten edustajille ja sidosryhmien edustajille.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Maatalousyrittäjän ja metsänomistajan veroinfo 26.9.

Milloin veroilmoitus 2 tulee palauttaa keväällä 2019? Miten ilmoitat palkat tammikuulta 2019? Tule mukaan kuuntelemaan veroinfoa, jossa kerromme, mitä muutoksia maa- ja metsätaloudenharjoittajien verotukseen on tulossa ensi vuonna.

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

Osinkojen lähdeverotus -infotilaisuus liikkeeseenlaskijoille, heidän asiamiehilleen ja tilinhoitajille 

Tulossa lokakuussa!
Paikka: Verohallinto, Vääksyntie 4 Helsinki, 1.krs kokouskeskus auditorio

Järjestämme lokakuussa Helsingissä infotilaisuuden osinkoa maksaville suomalaisille liikkeeseenlaskijoille, heidän asiamiehilleen ja tilinhoitajille. Tilaisuuden aiheina ovat erityisesti hallintarekisteröidyille osakkeenomistajille maksettavien osinkojen lähdeverotus. Ilmoittautuminen tilaisuuteen aukeaa syyskuussa.

Tilaisuuden osallistujat voivat lähettää hallintarekisteriosinkojen verotusmenettelyyn liittyviä kysymyksiä sähköpostiosoitteeseen konserniverokeskus(a)vero.fi mielellään 30.9.2018 mennessä. Kysymykset käsitellään tilaisuudessa anonyymisti, minkä vuoksi pyydämme, että viestin otsikkokenttään aiheeksi laitetaan ”Kysymyksiä Verohallinnon infotilaisuuteen”. Tilaisuus on suomeksi.

Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan syyskuussa.

 

Aiempien verkkoseminaarien aineistoja