Uusi VeroPinta

Uuden VeroPinta –rajapintapalvelun tavoitteena on tarjota rajapintatuotteita, joiden ympärille rakentuu uusia digitaalisia liiketoimintamalleja. Uudenlaisella rajapintapalvelulla tulemme vähentämään asiakkaan hallinnollista taakkaa. Tuemme palvelulla taloushallinnon automatisaatiota ja kolmannen osapuolen palvelukehitystä. Toimimme mahdollistajana kun työn tekemisen tavat muuttuvat, alusta- ja jakamistalous kasvaa ja digitaaliset ekosysteemit syntyvät. Samalla turvaamme myös tiedon saannin vaikka muutoksia tapahtuu ympärillämme. VeroPinta –rajapintapalvelu on Verohallinnon projekti, jossa meneillään on esiselvitysvaihe. Tänne julkaisemme VeroPinta-rajapintapalvelun kehittämiseen liittyvää materiaali, sidosryhmätilaisuudet ja niiden materiaalit sekä paljon muuta.

Terveiset rajapintakehityksestä:

Jotakuinkin vuosi on vierähtänyt tapaamisesta ja olemme vastaanottaneet paljon kysymyksiä rajapintojen kehittämiseen liittyen. Kehitys on mm. rahoituksen takia ollut pienoisessa vastatuulessa. Nyt kuitenkin tunnelin päässä näkyy jo valoa ja olemme käynnistäneet ensimmäisen rajapinnan toteutus-projektin, joka siis keskittyy erityisesti rakentamaan teknisen pohjan rajapinnoille ja sen testaukseen on valittu veronumeron kyselyyn ja rekisteröintiin liittyvä rajapinta. Ajatuksia seuraavista toteutettavista rajapinnoista on mutta ne eivät vielä ole julkaisukelpoisia. Joka tapauksessa roadmap ei ole 30.10.2017 julkaistun näköinen.

Ensimmäisestä rajapinnasta tullaan pitämään tämän vuoden puolella sidosryhmätilaisuus, josta tiedotetaan täällä ja ohjelmistokehittäjien uutiskirjeessä. Uutiskirjeen tilaus täältä!

Jos sinulla on kysyttävää ota yhteyttä!

Jenni Bärlund
Tietovirtayksikkö
jenni.barlund(at)vero.fi

 

30.10. Sidosryhmätilaisuus:
Visio
Roadmap  →Vanhentunut materiaali
Käyttö
Tuki