Skatteförvaltningens kundbetjäning inom huvudstadsregionen flyttar till köpcentret Kluuvi 5.9

Skatteförvaltningens meddelande, 24.8.2016

Skatteförvaltningen centraliserar sin kundbetjäning inom huvudstadsregionen till köpcentret Kluuvi (Alexandersgatan 9, 4:e våningen) den 5 september. Kundbetjäningen i huvudstadsregionens övriga kundkontor slutar samtidigt.

På det nya kundkontoret i köpcentret Kluuvi sköter vi skatteärenden för såväl personkunder som företags- och samfundskunder.

Du kan sköta dina skatteärenden på nätet i kundbetjäningskontorets självbetjäningsområde

På det nya kundkontoret i köpcentret Kluuvi sköter vi skatteärenden för såväl personkunder som företags- och samfundskunder.

Majoriteten av skatteärenden är sådana som lätt kan skötas på nätet. På kundterminalerna i självbetjäningsområdet i köpcentret Kluuvi kan du logga in i Skatteförvaltningens e-tjänster och vid behov få hjälp med e-tjänsterna av våra kundhandledare.

Ta med dig dina nätbankskoder

Ta med dig dina nätbankskoder när du kommer till vårt kundkontor i köpcentret Kluuvi eftersom du behöver dem då du loggar in i e-tjänsterna. Om det inte går att sköta ditt ärende på nätet i självbetjäningsområdet hjälper vi dig vid servicedisken. Under höstens lopp kommer vi att öppna självbetjäningsområden också på våra övriga större skattebyråer.