Yhteisöjen veroilmoituspalvelu

Palveluun kirjaudutaan Katso-tunnisteella. Käyttäjällä on oltava voimassa jokin seuraavista Katso-rooleista: pääkäyttäjä, rinnakkaispääkäyttäjä tai tuloveroilmoittaja. Demon avulla voit tutustua palveluun tunnistautumatta.

OmaVero korvaa Yhteisöjen veroilmoituspalvelun marraskuussa 2017

Voit antaa veroilmoituksen tai tehdä tilinumeromuutoksen Yhteisöjen veroilmoituspalvelussa vielä 31.10.2017 asti. Tilinumeromuutos kannattaa tehdä OmaVerossa jo tällä hetkellä.

Yhteisöjen veroilmoituspalvelu jää katselukäyttöön 1.11.2017 alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että Yhteisöjen veroilmoituspalvelun kautta annettuja vanhoja veroilmoituksia voi palvelussa katsella tai ladata itselle myöhempää käyttöä varten vielä 2.5.2018 asti. Veroilmoitusta ei voi antaa Yhteisöjen veroilmoituspalvelussa enää 31.10.2017 jälkeen.

Huomaa myös nämä:

  • Veroilmoitus tulee lähettää viimeistään 31.10.2017. Keskeneräisenä tallennettu veroilmoitus ei säily palvelussa enää tämän jälkeen.
  • Aikaisemmin lähetetyt tai keskeneräiset veroilmoitukset eivät siirry sellaisenaan OmaVeron puolelle katseltavaksi.
  • Yhteisöjen veroilmoituspalvelun katselukäyttö päättyy 2.5.2018. Lataa palvelusta itsellesi tarpeelliset tiedot tähän mennessä.

Mihin palvelua käytetään?

Yhteisöjen veroilmoituspalvelussa voit antaa yhteisön veroilmoituksen liitteineen. Veroilmoitus annetaan syöttämällä tiedot palvelussa, jossa osa tiedoista on jo valmiina. Palvelu ohjaa tietojen antamista. Voit myös jälkikäteen täydentää tai korjata ja lähettää liitteitä.

Katso videolta miten palvelussa annetaan veroilmoitukset 4, 6, 6B ja 6C.

Kuka palvelua voi käyttää?

Palvelua voivat käyttää osakeyhtiön, osuuskunnan, asunto- ja kiinteistöyhteisön, yhteisetuuden, valtion laitoksen, kunnan, seurakunnan, ulkomaisen kuolinpesän, yhdistyksen ja säätiön edustajat.

Poikkeuksellisesti yhdistykset ja säätiöt, jotka antavat veroilmoituksen 6C, eivät voi käyttää Yhteisöjen veroilmoituspalvelua verovuoden 2017 veroilmoituksen antamiseen. Myöskään ulkomaiset yhteisöt tai yhtiöt, jotka harjoittavat maataloutta, eivät voi antaa palvelussa veroilmoitustaan verovuonna 2017.

Luottolaitokset, sijoituspalveluyritykset ja vakuutuslaitokset, jotka antavat liitelomakkeen 77 tietoja, eivät voi käyttää palvelua.

Osakeyhtiölle palvelu on käytössä myös englanniksi.

Ajankohtaista

29.03.2017 Palvelussa voi tällä hetkellä antaa verovuoden 2016 veroilmoituksen 4, 6, 6B ja 6C liitetietoineen. Verovuoden 2017 osalta palvelussa voi antaa vain veroilmoitukset 4, 6 ja 6B, ja jälkimmäisen ainoastaan, jos yhtiöllä ei ole maatalouden tuloa.

Tutustu palveluun demossa

Voit tutustua palveluun ja kokeilla tietojen antamista esimerkkiyrityksen avulla. Demossa ilmoitetut tiedot eivät välity Verohallintoon.

Lisätietoja palvelusta